nlc.hu
Sztárok

Hódi Pamela lánya várja a kistestvért

Hódi Pamela: „Nati jelenleg a legboldogabb kislány, amiért kistesója lesz”

Nemrégiben derült ki, hogy Hódi Pamela ismét várandós. Most erről az időszakról mesél.

Titokban mondta ki a boldogító igent a sztár, és Hódi Pamela az esküvőjével együtt azt is elárulta, hogy a férjével első közös gyereküket várják. 

„Tóth-Hódi Paméla a nevem, ha teljesen hivatalos akarok lenni” – kezdte a beszélgetést mosolyogva a kismama, aki a Reggeliben is elmondta, hogy a negyedik hónapban jár. Mint kiderült, gyakorlatilag két pozitív tesztet produkált egy időben, így volt ijedtség: egyszerre derült ki, hogy várandós és hogy elkapta a koronavírust.

Hódi Pamela terhessége

Hódi Pamela a terhességéről is mesélt egy kicsit az RTL Reggeliben

„Nem volt túl vidám, pedig hát örültünk a babának, de a pozitív Covid-teszttel nem számoltunk. Amikor annak megérkezett e-mailben az eredménye, mondtam Bencének, hogy tudatosan járjunk el, ha esetleg terhes vagyok, csináljunk tesztet. Így fél órán belül lett két pozitív tesztem.”

Mivel nem ez az első terhessége, ezért Pamela egyből azért kezdett el aggódni, hogy a jelenlegi helyzetben hogyan jár majd nőgyógyászhoz, hogyan végzik majd el a szükséges vizsgálatokat, teszteket. A sztár orvosa azonnal megnyugtatta, hogy semmi baja nem lesz a magzatnak.

„Szerintem a vírusnak lassabb lefolyása volt. Valahogy úgy érzem, hogy azért volt három hétig pozitív a Covid-tesztem, és ugye kétnaponta teszteltek egyébként, mert úgy érzem, hogy az immunrendszerem nem tudott két szervezetet védeni és emiatt lassú volt a kigyógyulásom. És szerencsére kigyógyultam és jól is viseltem.”

Pamela most boldogan várja a második gyerekét, és örül, hogy lánya, Nati örül a kistestvérnek.

„Tünemény. Én álmaimban nem gondoltam, hogy ennyire boldog lesz és tényleg mi Bencével azt érezzük, hogy most jelenleg a legboldogabb kislány, amiért kistesója lesz. Tegnap este is, amikor elaltattam, mondtam neki, hogy majd külön szobájuk lesz, erre ő, hogy nem, nem, ő a kistesójával fog aludni. Állandóan jön, hogy anya a pocakod, és felnyúl a ruhám alá, simogatja a hasamat, puszilgatja. (…) Mi nagyon tudatosan építjük Natiban ezt a kistesókérdést, nagyon sokszor mondjuk neki, hogy majd mennyit kell segítenie, hogy ott lesz mellette, neki kell majd rá vigyázni, és hogy együtt miket fogunk csinálni. Hogy Bence elmegy a kicsivel sétálni, addig mi Natival elmegyünk csajoskodni. Nagyon odafigyelek, hogy ne sérüljön, és jó úton haladunk.”

A Konyhafőnök VIP versenyében látható mostanában Pamela, akinek a pocakja most már jobban látszik, mint a főzőverseny felvételein:

Sztárok és a koronavírus:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top