nlc.hu
Sztárok

Hódi Pamela pozitív koronavírustesztje

Hódi Pamela kiborult: két hét után újra pozitív lett a koronavírustesztje

Néhány napja elmúltak a tünetei a koronavírus miatt karanténba kényszerült Hódi Pamelának, most mégis újra pozitív lett a tesztje, emiatt teljesen kiborult.
Hódi Pamela

Szeptember elején tudatta a rajongóival Hódi Pamela, hogy bár minden óvintézkedést betartott, mégis elkapta a koronavírust.

Nehezen viselte, hogy a betegség miatt elveszítette az ízlelését és a szaglását, de a legjobban az fájt neki, hogy a karantén miatt nem lehetett a kislányával. Házi praktikákkal igyekezett gyógyulni, és nemrégiben arról számolt be, hogy elmúltak a tünetei.

Az influenszer most mégis lesújtva közölte a hírt: ismét pozitív lett a tesztje.

„2,5 hete nem láttam a lányomat, 2 hete nem tettem ki a lábam a küszöbön, 2 hete jó közérzettel, fájdalommentesen vagyok a 4 fal között, 2 napja vagyok tünetmentes, újra érzek szagokat és ízeket. Két hét után ma újra pozitív lett a PCR-tesztem. Ma szomorú napom volt és van, kiborultam… Nagyon szeretném ha vége lenne! Ez a legszörnyűbb, hogy »egészségesen« be vagyok zárva, nem tudok rá gyógyszert szedni, amitől garantálják, hogy x nap múlva negatív leszek! Vigyázzatok Magatokra és egymásra!”

– írta Hódi Pamela az Instagramján.

(Kiemelt kép: Instagram/Hódi Pamela)

Sztárok, akik elkapták a koronavírust:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top