nlc.hu
Sztárok

Dallos Bogi új klipje

Dallos Bogi új klipjében az apósa és az édesanyja is szerepel

Dallos Bogi és Manuel klipje nem mindennapi, az énekesnő apósa és édesanyja is szerepel benne.

Dallos Bogi és Manuel nyilvánvalóan az X-Faktorban ismerték meg egymást, jó kapcsolatot alakítottak ki az ott töltött hetek alatt. Annyira, hogy most egy közös számot is készítettek, a klipben pedig rajtuk kívül Bogi apósa, Puskás Tivadar, és az édesanyja, Dallos Ágnes is szerepelnek. 

Mutatjuk a klipet:

Az X-Faktor fiatal mentora beszélt a dalról és a videóról. „Szerettünk volna egy olyan dalt írni, amely ebben a rendkívül nehéz időszakban, amikor minden egyes nap új megpróbáltatások elé állít minket, egyfajta iránymutatást ad, hogy nem vagyunk egyedül. A dal ráébreszthet arra, hogy mennyire fontos a belső komfortérzet, egyensúly, valamint, hogy legyünk egymásnak támaszai a nehéz helyzetekben is. Még ha hibázunk is, nem jelenti azt, hogy ne érdemelnénk egy új esélyt másoktól, és ne bizonyíthatnánk, hogy képeseket vagyunk fejlődni. A dal másik fontos üzenete, hogy még ha egy szituáció reménytelennek is tűnik, próbáljunk meg felülkerekedni rajta és egy olyan utat keresni, ahol közelebb kerülhetünk az álmainkhoz” – mesélte Bogi a friss dalról, amelyben Manuel közreműködik.

A Reggeliben mutatták be először a dalt:

A tavalyi X-Faktor szereplői:

dallos bogi

Dallos Bogi (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top