nlc.hu
Sztárok

Rúzsa Magdi eredeti szakmája

Gondoltad volna? Ez Rúzsa Magdi eredeti szakmája

Rúzsa Magdit énekesnőként ismeri az ország, pedig tiniként még egy szerbiai kórházban dolgozott.

Rúzsa Magdi az ország egyik legjobb női előadója, mégis talán kevesen tudják róla, mi az eredeti szakmája. Az énekesnő nem véletlenül szereti a gyerekeket, hiszen tiniként több száz gyermek világra jövetelénél segédkezett. Eredeti szakmája ugyanis szülésznő.

19 évesen egyszer teljesen egyedül vezetett le egy szülést, és nagyon szeretné tudni, mi lett abból a kisfiúból. „Azt a kisfiút, akit a szerb karácsony estéjén teljesen egyedül én segítettem a világra… Őt tényleg megkeresném” – vallotta a Blikknek Rúzsa Magdi. Tudja, hogy nem lenne könnyű dolga a férfi felkutatásával, mert az esemény a Vajdaságban esett meg, ahonnan származik.

„Azt el tudom képzelni, hogy a magyar anyukák, akiknek bent voltam a szülésénél, ma tudják, hogy akkor én voltam mellettük, de azt nem hiszem, hogy ez a szerb família tudná, ki vagyok. Érdekelne, hogy mi lett a kisfiúból, aki most már nem is olyan kicsi, hiszen úgy 15-16 éves lehet” – magyarázta az énekesnő, akinek nevével nemrég csalók éltek vissza

Magdi hatalmas élményként élte meg  a kisfiú világra segítését, ráadásul egyfajta vizsga is volt számára a folyamat. „Minden egyes mozdulatomra figyeltek már a fertőtlenítéstől kezdve. Ebben a helyzetben egyszerre kell a határozottság és a gyengédség, hiszen az anyának ez egy nagyon intim pillanat” – vélekedett Rúzsa Magdi, aki most arra készül, hogy kiadja első mesekönyvét.

Olvass még Rúzsa Magdiról az nlc-n:

ruzsa magdi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top