nlc.hu
Sztárok

Meghan Markle elvetélt

Meghan Markle elvesztette a második babáját: „Éles fájdalmat éreztem, a földre rogytam, kezemben a fiammal”

Egy interjúban mesélt Meghan Markle arról a fájdalomról, amelyet Harry herceggel átéltek, amikor elvesztették a gyereküket.

Az Egyesült Államokban élő pár magánéletéről keveset hallani, ami nem is meglepő, hiszen Harry és Meghan Markle éppen azért fordítottak hátat a korona által megkívánt kötelezettségeknek, mert átlagos életre vágytak. Ezért is váratlan a New York Times mai cikke, amelyben az egykori hercegné naplószerű bejegyzése olvasható, amelyben az elmúlt időszak fájdalmait írta ki magából. 

„Júliusi reggel volt, minden úgy kezdődött, ahogy bármelyik másik nap: reggelikészítés, kutyák etetése, vitaminok beszedése, előkerült egy fél pár zokni, az asztal alá gurult piros zsírkréta felszedése, összefogni a hajamat, mielőtt a fiamat kiemelem a kiságyából. Miután kicseréltem a pelenkáját, erős görcs hasított belém. A földre rogytam, kezemben a fiammal, altatódalt dúdoltam, hogy megnyugtassam magunkat, a vidám dallam éles kontrasztban volt azzal, amit éreztem, hogy valami nincs rendben. 

Tudtam, miközben az elsőszülött gyerekemet szorítottam magamhoz, hogy éppen elveszítem a másodikat.

Órákkal később a kórházi ágyon feküdtem, a férjem a kezemet fogta. Éreztem a tenyeréből áradó nyugalmat, és megpusziltam a kézfejét, amely nedves volt a könnyeinktől. A hideg, fehér falakra meredtem, és megpróbáltam elképzelni, hogyan állunk talpra.”

Meghan Markle elvetélt, maga mesélt erről

Meghan Markle elvetélt, maga mesélt erről (Fotó: ABC News/Frame Grab via Getty Images) 

A lapban megjelent hosszú írásban Meghan felidézte, hogy milyen jól esett, amikor bárki is megkérdezte tőle, hogy van, és szerinte a 2020-as év mindenkinek sok szenvedést és fájdalmat hozott, amiből együtt képesek leszünk felállni. 

Korábban Harry herceg és Meghan Markle újabb babavárásáról többször is írtak a lapok, és most sokan együttérzésüket fejezték ki a veszteség miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top