nlc.hu
Sztárok

A Konyhafőnök VIP: Völgyesi Gabi esett ki

A Konyhafőnök VIP: Völgyesi Gabi kiesett, Serbán Attila befőzte magát a középdöntőbe

Megvan a kék csapat első középdöntőse.

A Konyhafőnök VIP csütörtöki adásában Sárközi Ákos kettes csapatokba osztotta be versenyzőit. Bódi Sylvi Völgyesi Gabival, Nagy Alexandra Serbán Attilával, Hódi Pamela Zdroba Patrikkal, Horváth Sisa pedig Király Lindával került egy pultba.

A Konyhafőnök VIP

A Konyhafőnök VIP zsűrije ezúttal párokban versenyeztette a celebeket (Fotó: RTL Klub)

Az első feladatban a párosok a ládáikban egy egész kacsát, marhabélszínt és garnélát, valamint rengeteg friss zöldséget kaptak. Ezekből három különböző főétel elkészítése volt a cél: 3 darab tavaszi tekercs, 2 darab burrito és végül 3 darab nyári tekercs. Mindegyikhez külön-külön, egy-egy mártogatóst is kért a zsűri.

A Konyhafőnök VIP

Hódi Pameláéknak recept nélkül kellett elkészíteni az egyik desszertet (Fotó: RTL Klub)

A második páros főzésben különböző sütemények jutottak főszerephez. Mégpedig Sárközi Ákos gyermekeinek kedvencei: 1 darab teljes túrótorta, 2 kocka Rákóczi-túrós és 1 darab tökéletes túrószuflé. Ezek választották el a versenyzőket a továbbjutástól. Fördős Zé most is segítséget nyújtott a hírességeknek: 10 percig tanulmányozhatták a receptúrákat. Kivéve persze azt a párost, amelyik hátráltatást kapott: Hódi Pamelának és Zdroba Patriknak csak két receptje maradt, nekik a Rákóczi-túróshoz használniuk kellett a saját „sütnivalójukat”.

völgyesi gabi

Völgyesi Gabi számára véget ért A Konyhafőnök VIP (Fotó: RTL Klub)

A továbbjutás kérdését dupla párbaj döntötte el. Egy tökéletes tojássaláta Bódi Sylvinek és Völgyesi Gabinak a versenyben maradást, Nagy Alexandrának és Serbán Attilának pedig az egyenes ágú továbbjutás lehetőségét döntötte el. Végül a zsűri ítélete alapján Serbán Attila lett az első kék kötényes középdöntős, Völgyesi Gabi számára pedig itt, az elődöntőben ért véget A Konyhafőnök VIP.

Serbán Attila

Serbán Attila lett az első középdöntős Sárközi Ákos csapatából (Fotó: RTL Klub)

„Nekem a versenynek volt egy borzasztó pozitív hozadéka: az, hogy engem folyamatosan inspirált, motivált arra, hogy otthon, a gyerekeknek és az én oldalbordámnak főzzek, süssek újakat, mert halál izgalmas új dolgokat kitalálni, és tényleg a konyhában egy kicsit kitágult a világ. Nagyon köszönöm a versenynek, hogy engem erre rászorított” – nyilatkozta a 43 éves énekesnő a kiesés után.

Pénteken, az elődöntő utolsó napján eldől, hogy kik azok, akikkel Sárközi Ákos tovább küzd a középdöntőben. A tét továbbra is A Konyhafőnök VIP cím és az ezzel járó 10 millió forint.

Olvass még A Konyhafőnök VIP versenyzőiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top