Gyógyszermérgezést is kapott Majka párja, Majoros Hajni

nlc | 2020. November 27.
Az első tünetek után még nem gyanakodott, de az állapota gyorsan romlani kezdett.
Majka a kórházban

Több alkalommal is beszámoltunk már Majka küzdelméről, amelyet a koronavírus fertőzéssel vívott. A műsorvezető több mint két héten át betegeskedett, végül ezen a héten hétfőn engedték ki a kórházból. Az öröm azonban nem lehet felhőtlen, ugyanis, ahogy a Blikk beszámolt róla, közben a barátnője, Majoros Hajnalka is megfertőződött. 

Az egykori modell eleinte csak enyhe tüneteket érzett magán, amit az időjárásnak tulajdonított, azonban egyre rosszabb lett az állapota. Elvégeztetett egy covid-gyorstesztet, ami negatív eredményt mutatott, azonban másnap egy vizsgálat során kiderült, hogy koronavírus-pozitív lett. A harmadik-negyedik napra már be is lázasodott, és ízületi fájdalmai is voltak. Éppen ugyanabba a kórházba ment be, ahol Majkát is ápolták, mint kiderült, mellhártya-, és enyhe tüdőgyulladása van, de emiatt nem kellett bent tartani. 

Majka és Hajni egymás után fertőződtek meg a koronavírussal (Fotó: Profimedia)

„Majd a szemgolyóm is fájni kezdett, párosulva a fejfájással nehezen viseltem el nemcsak a körülöttem lévőket, de magamat is” – írta Hajni az Instagram-oldalán. A beszámolóból kiderült, hogy a felírt antibiotikumoktól gyógyszermérgezést is kapott és állandó hányingerrel is küzdött. Mint írta, a 19. napra szinte már zombi lett belőle, annyira elfáradt, de szerencsére már javul az állapota. 

További cikkeink a koronavírus járvánnyal kapcsolatban:

Exit mobile version