nlc.hu
Sztárok

Megszületett Herceg Dávid kisfia

Megszületett a Youtube-sztár, Herceg Dávid kisfia – csodaszép nevet kapott

Herceg Dávid megható sorokkal jelentette be, hogy apa lett.

Herceg Dávid és felesége, Bianka júniusban jelentették be, hogy úton van a trónörökös. Az énekes és kedvese egy szűk körű esküvőn mondták ki a boldogító igent még márciusban, aztán egy csodás nászútra utaztak a Maldív-szigetekre. Az influenszer jó barátnője Megyeri Csillának, aki korábban elárulta, hogy ő lesz a pici keresztanyja. Noah baba a minap megszületett, a büszke apuka egy megható poszttal jelentette be.

„Ő itt Herceg Noah, a mi kisfiunk. 3400 grammal és 54 centivel született. El sem tudom mondani mit érzek, ahogy a karomban tartalak, drága fiam. Te lettél a mi legnagyobb ajándékunk! Köszönöm az Úrnak az életedet! A drága feleségemre meg hihetetlenül büszke vagyok. Elképesztő erős és ügyes volt. Mindketten nagyon jól vannak. Köszönöm a doktornőnek és szülésznőnek is a segítségüket, elképesztő kedvesek és segítőkészek voltak. Azt kell, hogy mondjam, december 1. lett életem, életünk legszebb napja. Ma lett teljessé az életünk. Nekünk már ez lesz a legszebb karácsonyunk!” – írta a közösségi oldalán a HERCEG művésznéven ismertté vált előadó. 

Sztárbabák:

herceg dávid

Herceg Dávid apa lett (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top