nlc.hu
Sztárok

A Barátok közt kapcsolati hálója

Berényi Miklós szinte csak Magdi anyussal nem kavart – Itt a Barátok közt kapcsolati hálója

Elég sok minden történt a Barátok köztben 1998 óta, itt egy hiánypótló ábra arról, ki kivel került szerelmi kapcsolatba a sorozatban.
Barátok közt logo

Egy ország fogadta megdöbbenéssel a hírt, hogy 22 év után véget ér a Barátok közt. A 24.hu ennek apropóján megnézte, hogy a kezdeti 27 szereplő mellé hányan érkeztek a sorozatba 1998 óta, és ki milyen kapcsolatba került egymással a szappanoperában.

Összesen 196 színész szerepelt a Barátok köztben, aki nem statisztaként vett részt a produkcióban. Négyen a sorozat mind a 23 évadában feltűntek: Bartha Zsolt, Balogh Nóra, Kertész Vili bácsi és Novák Laci. Egy-egy év hiányzik Berényi Claudiának és Berényi Miklósnak.

A 196 emberből 117-nek volt valamilyen szerelmi kapcsolata egy másik szereplővel, ők láthatók a következő ábrán. Csak vidd az egeret a pötty fölé, és kiderül, kinek kivel volt kapcsolata:

A legtöbb emberrel Berényi Miklós kavart, összesen nyolc nővel volt valamilyen kapcsolata. A nők közül Balogh Nóra jött össze a legtöbb emberrel, egész pontosan héttel. Szintén hét szereplővel került közelebbi viszonyba Novák Laci.

Még több cikk a Barátok köztről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top