nlc.hu
Sztárok

II. Erzsébet királynő ekkor kapja meg a koronavírus-vakcinát

Kiderült, mikor adják be II. Erzsébetnek a koronavírus-vakcinát

Hamarosan megkaphatja II. Erzsébet brit uralkodó a koronavírus elleni védőoltást, de nem ő lesz az első az országban.
II. Erzsébet királynő maszkban

A koronavírus-járvány miatt idén nem karácsonyozik együtt a brit királyi család, II. Erzsébet királynő férjével, Fülöp herceggel együtt elvonultan tölti az ünnepeket, hogy ezzel is példát mutassanak.

A brit uralkodóhoz közel álló források most elárulták a Daily Mailnek, hogy a 94 éves királynő és 99 éves férje valószínűleg heteken belül megkaphatja a koronavírus elleni vakcinát. Ám nem ők lesznek az elsők, akiket beoltanak az országban, hanem kivárják a sorukat az első oltási hullámban, amikor a 80 éven felülieknek és a szociális intézményekben élőknek adják be a védőoltást.

Minden bizonnyal II. Erzsébet és Fülöp herceg is bele fog egyezni abba, hogy beoltsák őket. A szakértők abban bíznak, hogy ezzel példát mutatnak az embereknek, sikerül eloszlatni a koronavírus-vakcinával kapcsolatos félelmeket, és a lakosság minél nagyobb része kérni fogja majd az oltást.

(Kiemelt kép: Aaron Chown / various sources / AFP)

Hamarosan máshol is oltanak a koronavírus ellen:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top