nlc.hu
Sztárok

Nagy Noémi a válásáról

Először beszél a válásáról és volt férjéről Nagy Noémi, a Feleségek luxuskivitelben szereplője

Nagy Noémi még sosem beszélt ilyen őszintén a válásáról.

Múlt héten elstartolt a Feleségek luxuskivitelben újabb évada, ahol az eddig ismert szereplőkön kívül Anfisa Bulgakova is csatlakozott a csapathoz. Az előző szériában megismerhettük Nagy Noémit, akiről már sok mindent tudunk. Nem házas, gyereke apjával már évekkel ezelőtt elváltak. Jelenlegi párjával három éve élnek együtt, Gergőt pedig kisfia, Dimi is nagyon szereti. Noéminek van egy saját ruhamárkája, a Prieston, amellyel nemcsak itthon ért el sikereket, hanem New Yorkban, Ausztriában és Rómában is voltak bemutatói. Noémi büszke arra, hogy mindent, amit elért, saját magának köszönheti, és nem mástól kapta.

Az előző házasságáról, a gyermeke édesapjáról azonban még nem beszélt. A műsor mai adásában viszont megtört a jég, furcsa dolgokat árult el Nagy Noémi. Kiderült, nagyon korán ment férjhez, és hamar kiderült, hogy nem ugyanabban az irányban fejlődnek. Előző párja nem volt jómódú, erre is rákérdeztek a többiek. „Nekem ez soha nem volt szempont. (…) Ez egy rohadt sztereotípia, mert fiatalon szültem. Ja, hát ha valaki fiatalon szül… (…) Odatettem a micsodámat, és akkor beházasodtam. De ez nem így volt” – mondta Noémi a közös vacsorán. 

Molnár Nini szerint van egy titka, amiről nem beszél sokat, méghozzá a 20–25 közötti időszaka, hiszen nem tudták meg, hogy hogyan építette fel magát. Noémi elárulta, ha fiatalon házasodik az ember, akkor nyilvánvalóan sokat változik, és ez nem mindig összeegyeztethető. „Én baromi sokat változtam. Nálunk ez lett a válás oka. Ahogy azt a volt férjem mondta, kinyílt a csipám. Ő elvett egy kislányt, aztán egy kicsit túlnőttem rajta” – emlékezett vissza Noémi. 

Polgár Tünde szerint az a pasi, aki így dumál, ott azért vannak gondok. „Amikor az előző férjéről beszélt, kvázi azt mondta, hogy szavakkal bántotta őt. Azt éreztem, lehet, hogy ez ennél sokkal keményebb, mint amit hiszünk, és amit látunk” – zárta szavait a luxusfeleség.

nagy noémi

Nagy Noémi (Fotó: Viasat3)

A Feleségek luxuskivitelben szereplői:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top