nlc.hu
Sztárok

Nánási Pál megvédte Tóth Andit

Nánási Pál megvédte Tóth Andit, akire negatív kommentcunami zúdult

Tóth Andi ismét sok negatív kritikát kapott, ezúttal Nánási Pál kelt a védelmére.

Tóth Andi még a Sztárban Sztár alatt adott nekünk interjút, ahol elárulta, hogy bár még mindig vannak negatív kommentelők, a műsor kezdete óta megcsappant a számuk. Úgy tűnik, ez nem volt örök érvényű, hiszen a napokban kikelt magából az énekesnő emiatt – sokan ugyanis nem értenek egyet a viselkedésével. Múlt héten jött ki a Nánási család új karácsonyi dala, amiben Andi is szerepet kapott, ez azonban Ördög Nóra és férje rajongóinak nem annyira tetszett. A sztárfotós az énekesnő védelmére kelt. 

„Megleptek a kritikák minket is. Szerintem Andi egy elképesztő tehetség, és nagyon ke­vesen vannak, akik képesek arra a hangjukkal, amire ő. Volt szerencsém fotózni is őt, elképesztő önazonosság van ebben a lányban. Emellett pedig precízen, pontosan dolgozik. Elsőre tudta, hogy mit várunk el tőle, rögtön értette, hogy mi a feladata, mi a szerepe ebben a dalban. A szilveszter szerepében ő egyfajta Grincs, aki a bulik, a szilveszteri partik mellett érvel a dalban, az pedig, hogy az embereknek ez nem tetszik, ízlés kérdése szerintem. Minden évben vannak, akik azt mondják, hogy a tavalyi jobb volt. Jövőre is lesz, aki ezt mondja” – mondta a Borsnak Nánási Pál.

Erről a dalról van szó:

A kritikusok nem kímélik a hírességeket:

tóth andi

Tóth Andi (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top