nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi beszólt a kritikusainak

Tóth Andi alaposan beleállt a kritikusaiba

Tóth Andi egy 16 éves korában készült képet töltött a közösségi oldalára, alatta pedig jól megmondta a magáét.
tóth andi

Azután, hogy az utóbbi időben rengetegszer számon kérték a viselkedését és a kinézetét, Tóth Andi (aki nemrég elég mély érzelmi hullámvölgybe került) kemény és őszinte posztban állt ki magáért az Instagram-oldalán – szúrta ki a Blikk. Az énekesnő a kritikákra válaszul egy olyan fotót töltött magáról a közösségi oldalára, amin 16 éves, a kép alatt pedig jól megmondta a magáét.

Megmondjam mennyit változtam? Lóf.szt sem. Sőt – kezdte a kemény hangú posztot Tóth Andi, majd azzal folytatta, hogy mióta az eszét tudja, mindig is lázadó, karakán csajszi volt. – És meglepetés: AZ IS MARADOK. Nem fog garbót venni, hajat festeni, más cipőt húzni senki a TE kedvedért. Mi a f.szt képzelsz mégis magadról? Majd te megmondod?” – tette fel a kérdést bejegyzésében.

Az énekesnő, aki a képernyőn már nem szeretne szexizni, a bejegyzés folytatásában azt javasolja kritikusainak, hogy az ő méricskélése és minősítgetése helyett mindenki foglalkozzon a saját életével. „Aki kedvel, az ilyennek kedvelt meg, aki nem, az meg haladjon tovább” – írta. Andi szabadszájú bejegyzésére egyébként rengeteg követője reagált és biztosították arról, hogy szeretik őt, ahogy van.

Olvass még többet Tóth Andiról az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top