nlc.hu
Sztárok

Saját műsort kap Armando Mundarain

A Konyhafőnök-győztes Armando Mundaraín saját főzőműsort kap az RTL-en

Újra találkozhatnak a nézők A Konyhafőnök idei győztesével és a gasztro reality egyik nagy felfedezettjével. Armando Mundaraín és Ötves János visszatérnek az RTL Magyarország képernyőire!

A venezuelai származású Konyhafőnök-győztes Armando Mundarain és korábbi csapattársa, az oroszlányi Ötves János december 11-én, pénteken, 15:25-kor debütálnak az RTL Klubon egy vadonatúj, saját főzőműsorral, majd az első részt követően a sorozat mind a 6 része elérhetővé válik az RTL Most-on.

A latin hangulat és az egzotikus fogások garantáltak. Két világ ünnepi ízei találkoznak, vajon milyen ételeket fogyasztanak Dél-Amerikában Karácsonykor és még milyen különlegességeket rejt a magyar konyha? A rengeteg érdekességgel és sok-sok mosollyal érkező műsorból az is kiderül, mit tanultak a korábbi versenyzők A Konyhafőnök sztárséfjeitől, Sárközi Ákostól és Rácz Jenőtől. A lineáris csatorna premiert követően a 6 részes minisorozat további epizódjai az RTL Most-on tekinthetők meg!

armando mundarain ötves jános kiemelt

Armando Mundarain és Ötves János egy műsorban (Fotó: RTL Klub)

Ez történt még A Konyhafőnökben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top