nlc.hu
Sztárok

Handi harmadik lett A Konyhafőnökben.

A Konyhafőnök: Handi kiesett, ma eldől, ki lesz a győztes

Handi lett a harmadik A Konyhafőnökben, így már csak Ádám és Armando maradt versenyben a győzelemért és a 10 millió forintért.
Güler Hande (Handi) A Konyhafőnökben

Harmadik helyezett lett Güler Hande, azaz Handi A Konyhafőnökben, ezzel ő az idei év legjobb női versenyzője is. Így a pénteki fináléban Ádám és Armando között dől el, hogy ki viszi el kettőjük közül A Konyhafőnök címet és az ezzel járó 10 millió forintot.

A tegnapi adásban segítők érkeztek a versenyzőkhöz, hogy befőzzék őket a fináléba. A széria korábbi versenyzői, Orsi, András és Erik kapcsán a szerencse döntötte el, hogy ki kinek a pultjába állhatott. A borítékok alapján Handihoz Erik, Armandóhoz Orsi, Ádámhoz pedig András került.

Az első feladatban „nagyi éléskamráját” elevenítette fel a zsűri. Fő alapanyagként lecsókolbász, csirkefarhát és libanyak szerepelt. Ezeken kívül tepertő, májkrém, téliszalámi, darált mák, dió, sóskifli, tömlős sajt, kovászos uborka, csalamádé, sörök és lekvárok közül válogathatott Handi, Ádám és Armando.

A fináléba jutás volt a tét, így ezúttal nemcsak egy főételt, hanem desszertet is várt Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő a dobogósoktól. Bár nagymamája venezuelai, Dél-Amerikában pedig nincs csalamádé a spájzban, a legjobban Armando teljesítette az első feladatot, segítőjével, Orsival.

A finálé előtti utolsó főzésben a séfek meglepetéssel készültek a versenyzőknek. Rácz Jenő cloche-ja egy fekete csokoládéból készült, karamellás mousse-t, Sárközi Ákos cloche-ja pedig egy fehér csokoládés, gesztenyés és vörös áfonyás édességet rejtett.

A zsűri azonban megkavarta a szálakat. A piros csapat versenyzőinek Sárközi Ákos desszertjének alapanyagait, az egy megmaradt kék versenyzőnek pedig Rácz Jenő desszertjének alapanyagait helyezte a ládájába. A feladat, a Michelin-csillagos inspiráció után egy hasonlóan magas színvonalú desszert elkészítése volt. Ehhez egy új konyhai eszközt, egy sokkolót is a versenyzők rendelkezésére bocsátottak.

A második főzés végén Handi, az utolsó női versenyző is elhagyta a konyhát. A pénteki fináléban kiderül, hogy Sárközi Ákos vagy Rácz Jenő versenyzője lesz-e a győztes.

Még több cikk A Konyhafőnökről az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top