nlc.hu
Sztárok

Ismét terhes Anna hercegnő lánya

Újabb baba a királyi családban: Erzsébet királynő unokája, Zara gyereket vár

Anna hercegnő hamarosan ismét nagymama lesz – a veje jelentette be a jó hírt.

Erzsébet királynő legidősebb lány unokája, Zara Tindall és férje bejelentették, hogy hamarosan ismét bővül a család, gyereket várnak. A hírt Mike Tendall árulta el a podcastjében, ahol részleteket is elárult a kicsiről. A bejelentés módja kissé eltér az eddigiektől, hiszen eddig a Buckingham Palota sajtója tette közzé a hírt. Zara csupán 12 hetes terhes, jövő nyárra várja a babát, akinek a nemét még nem árulták el – írja a Daily Mail.

Zara és Mike Tindall már két lányt nevel, a hatéves Mia Grace, és a kétéves Lena Elizabeth már biztosan nagyon várják a kistesót. „Ezúttal kisfiút szeretnék, hiszen már van két lányom, szóval legyen fiú. De mindegy, milyen nemű, úgyis szeretni fogom – de azért legyen fiú” – poénkodott az egykori rugby-sztár, majd a pici nevével is viccelődött egy kicsit. „Nem tudom, hogy hívjuk, Covi, vagy Covina” – utalt a koronavírusra Mike Tindall. Bár nem verték korábban nagy dobra, kiderült, hogy már kétszer is elvetélt Zara, így sokkal óvatosabb, mint előző terhességeinél. 

Azonban nem az olimpiai ezüstérmes lovas Zara az egyetlen a királyi családban, aki gyereket vár. Eugénia hercegnő nemrég szintén bejelentette, hogy várandós, ám ő már a terhessége vége felé jár: 2021 elején születik meg a kisbabája. Egy sajnálatos esemény is történt pár héttel ezelőtt a királyi családban, hiszen kiderült, hogy Meghan Markle is gyereket várt, ám sajnálatos módon elvesztette a kisbabáját.

zara és mike tindall

Zara és Mike Tindall (Fotó: Getty Images)

Gyerekek a királyi családban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top