nlc.hu
Sztárok

Kapás Boglárka a betegségéről beszélt

Kapás Boglárka a betegségéről beszélt

Csak találgatni lehetett, mi történt az úszónővel, aki szerda délelőtt rosszul lett a versenyuszodában.
Kapás Boglárka betegségéről vallott

A világbajnok úszónő a mai kaposvári ob-döntőn, a 200 m pillangó szám rajtja előtt visszalépett, miután kisebb riadalom is támadt, amikor a 200 pillangó döntője előtt húsz perccel rosszul lett: szédülésről és gyengeségről beszélt.

Csak találgatni lehetett, hogy mi lehet a pontos ok, de aztán később Kapás Boglárka a hivatalos Facebook oldalán közölte, hogy egy autoimmun pajzsmirigy betegséget diagnosztizáltak nála. Ennek a tünete lehet a hirtelen hányinger, szédülés. Ez történt vele a versenyszáma előtt is.

Ez az év mindenkinek nagyon nehéz, sok akadály gördült elénk, így vagyok ezzel én is. A mai döntő futamot sajnos ki kellett hagynom 200 pillangón, ennek az okáról szeretnek most írni Nektek. Az előfutamban elég biztató időt sikerült úsznom, de ma a rajt előtt nem éreztem jól magam és bár nagyon nehéz döntés volt, de végül megértettem, hogy az egészség az első mindig.
Idén nyáron diagnosztizáltak a Hashimoto thyreoditis nevű autoimmun pajzsmirigy betegséggel, aminek lehetnek olyan tünetei, mint amit a rajt előtt és az elmúlt másfél hétben is ereztem többször. Ennek ellenére még nem utazom haza, bízom benne, hogy jobban leszek, mert nagyon szeretnék még versenyezni itt Kaposváron az Országos Bajnokságon. Vigyázzatok nagyon magatokra!” –
írta.

Még több korábbi hír Kapás Boglárkáról:

Kiemelt kép: Facebook

Sziasztok! Ez az év mindenkinek nagyon nehéz, sok akadály gördült elénk, így vagyok ezzel én is. A mai döntő...

Közzétette: Kapás Boglárka – 2020. december 9., szerda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top