nlc.hu
Sztárok

A Konyhafőnök VIP: Palya Bea kiesett

A Konyhafőnök VIP: Horváth Sisa az első döntős, Palya Bea kiesett

Az énekesnő egy különleges dallal búcsúzott a gasztroreality-től.

Megnyílt Fördős Zé új étterme, a „L’Amour” bisztró A Konyhafőnök VIP konyhájában. A megnyitóra olyan romantikus környezetre vágyó, ismert szerelmespárok érkeztek vendégségbe, akik nemcsak kóstoltak, de döntöttek is a versenyzők sorsáról.

A Konyhafőnök VIP,

Étteremtulajdonos lett Fördős Zé A Konyhafőnök VIP-ben (Fotó: RTL Klub)

A szerencsére bízta a zsűri, hogy az előre összeállított, három fogásos menüsorból – amit külön az étterem megnyitójára szántak – a csapatok melyiket készítsék el. A kijelölt konyhafőnökök húzhattak a borítékokból, Nagy Alexandra csapata, azaz a kékek előételként egy kacsamáj terrine- kaptak, kürtöskaláccsal, főételként parmezánbundás borjúkarajt, gyömbéres sörmártással, zöldségszufléval, desszertnek pedig almatortát.

A Konyhafőnök VIP,

A Konyhafőnök VIP kék csapata (Fotó: RTL Klub)

A pirosak négyesétől, melyet Palya Bea vezetett, előétel gyanánt osztrigát zellerrel, petrezselyemmel, gyömbérrel, főételként kacsamellet articsókával, eperrel és kaviárral, desszertnek pedig csokitortát várt el a bisztró tulaja és egyben főpincére, Fördős Zé, valamint társai, a Michelin-csillagos séfek, Rácz Jenő és Sárközi Ákos.

A Konyhafőnök VIP,

A Konyhafőnök VIP piros csapata (Fotó: RTL Klub)

A „L’Amour” étterem győztes csapatának egy tagja pedig egyenes ágon a döntőbe repíthette magát. Arról, melyik csapat volt jobb, Gáspár Laci, az Álarcos énekes nyomozója és felesége, Niki, a Fókusz műsorvezetője, Tokár Tomi és felesége, Dóri, valamint a Nyerő Páros legutóbbi szériájának egyik szerelmespárja, Czutor Zoli és felesége, Zsanett döntött.

A Konyhafőnök VIP,

Sztárpárok kóstolták a két csapat fogásait (Fotó. RTL Klub)

A menüsorok kóstolását követően a kék csapat bizonyult jobbnak, maguk közül pedig Nagy Alexandra, mint a feladat konyhafőnöke, Horváth Sisát nevezte meg, aki ő ezzel A Konyhafőnök VIP Döntő hetének az első versenyzője biztosan.

A Konyhafőnök VIP,

A piros csapat tagjainak fejekkel kellett dolgozni (Fotó: RTL Klub)

A második feladatban a zsűri nem volt „jó fej”, mert kemény főzés elé állította a pirosakat: a „fejes” pultról harcsa, kakas, kecske, birka, sertés, előre abált mangalica és egy gigantikus marhafej alapanyagok közül választhattak a piros csapat versenyzői.

Palya Bea

Palya Bea számára véget ért a gasztroverseny (Fotó: RTL Klub)

A két főzést követően, a zsűri döntése alapján a Konyhafőnök VIP versenyét Palya Bea hagyta el.

Palya Bea a zsűrinek írt dallal búcsúzott a versenytől:

A pénteki versenynapon eldől, kik csatlakozhatnak Horváth Sisához A Konyhafőnök VIP döntőjében.

Olvass még A Konyhafőnök VIP versenyzőiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top