nlc.hu
Sztárok

Új kép Gönczi Gábor fiáról

Már ilyen nagy Gönczi Gábor fia, Áron

Gönczi Gábor a Story magazinnak mesélt a házasságáról, a családi életükről és persze szemük fényéről, Áronról.

Gönczi Gábor ritkán enged betekintést a magánéletébe, a Story magazinnal viszont kivételt tettek. Már nagyon nagy a fiuk, Áron, aki egyébként megszólalásig hasonlít az édesapjára. A Tények híradósa elárulta, nagyon nehéz hozzászokni, hogy Áron már nem kisfiú többé, ráadásul annyira okos és értelmes, mintha évekkel idősebb lenne. 

„Nehéz hozzászoknunk a gondolathoz, hogy Áron már nem kisfiú. Ki is kéri magának, ha annak hívjuk. És igaza is van! Ildivel észrevettük, hogy az utóbbi időszakban mennyire fogékonnyá vált a környezetére, hogy issza a szavainkat, és akkor is figyel, amikor nem is gondolnánk. Rengeteget kérdez, és mi igyekszünk válaszolni” – meséli Gönczi Gábor a lapnak. 

A híradós felesége, Ildi is megszólalt, és elmondta, nem is kívánhatna jobb férjet és apát a gyermekének. „Gábornál jobb férjet nem is kívánhatnék! Mindent megtesz értem és a fiunkért. Például rajongva nézem, ahogy Áronnal órákon át képes a szőnyegen eljátszani. És ez túlmutat a legóépítésen vagy a kisautó-tologatáson. A fiunk épp Mancs őrjárat mese-lázban ég, és folyton arra kéri az apját, hogy játsszák el a kedvenc szereplőit, bújjanak a bőrükbe, és Gábor készséggel benne van. De mondok mást is, kérnem sem kell, hogy segítsen be a házimunkába, magától megteszi. Ő egy ilyen odaadó ember” – áradozott Ildikó.

Itt olvashatsz bővebben Gönczi Gábor családjáról:

Story magazin

Story magazin

Sztárcsaládok:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top