nlc.hu
Sztárok
Gabriela Spanic megajándékozta Emiliót

Emilio különleges ajándékot kapott Gabriela Spanictól

Emilio nagyon örül, hogy megismerhette a szappanoperák koronázatlan királynőjét, aki egy igazán különleges ajándékkal búcsúzott Emiliótól.

Örökre a szívébe zárta a Dancing with the Stars emlékét Emilio, aki számtalan élménnyel lett gazdagabb a műsor által. Nemcsak a táncot szerette meg a műsornak köszönhetően, de új barátokra, ismerősökre is szert tett. Köztük Gabriela Spanicra is, akivel különleges viszonya alakult ki.

„Nagyon érdekes volt a mi kapcsolatunk, nemcsak a táncon, de a zenén keresztül értettük meg egymást. Sokat énekeltünk együtt, mivel Gaby majdnem mindig dudorászott valamit. Csodás időszak volt ez a verseny, örülök, hogy a táncba is belekóstoltam. Nem mellesleg 24 kilogramm mínuszt is köszönhetek a próbáknak, gyakorlásnak, a sok táncnak” – mondta Emilio, akit két kedves ajándékkal is meglepett Gabriela Spanic.

„Minden kollégának, akivel a produkcióban együtt dolgozott Gaby, egy 2021-es naptárt adott ajándékba, amelyben a saját fotóiból válogatta össze a legütősebbeket. Dedikálta is néhány kedves sorral együtt. Ezenfelül kaptam tőle egy Bibliát is, amibe szintén írt néhány kedves gondolatot. Azt mondta, ha Mexikóban járok, feltétlenül szóljak és látogassam meg. Ha véget ér a járvány és már lehet utazni, még az is lehet, hogy arra vesszük az irányt. Nagyon örülök, hogy ebben a nehéz évben is ennyi szép élmény adatott meg nekem. Bár a verseny viszonylag hamar véget ért számomra, úgy érzem, én  is nyertem, hiszen rengeteg csodás emlékkel lettem gazdagabb” – mondta a SlágerTV-n látható Drága családomban Emilio.

Íme, az ajándék:

emilio gabriela spanic naptár

Emilio ajándéka (Fotó: Sláger TV)

Ez történt még a DWTS-ben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top