nlc.hu
Sztárok

Jolly alkoholista apja

Kiakadt Jolly, hogy le akarták járatni a magánéletével

A mulatós sztár mindent tisztázott a családi problémákról.

„Drámai körülmények között éli mindennapjait Jolly alkoholfüggő édesapja” – írta meg napokban a Ripost egy névtelen informátor alapján. Az elvált mulatós sztár teljesen kiakadt, hogy a cikk megjelenése után többen is megbélyegezték.

Jolly

Kitálalt Jolly az apjával való viszonyáról (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

A Borsnak elárulta, évek óta hiába próbált segíteni szenvedélybeteg édesapján, elvonóra, kórházba vitte, de ő képtelen volt leállni az ivással. „Ez egy személyes ügy, senkire sem tartozik (…), van sejtésem, ki lehet, aki kiteregette a családom magánéletét. (…) Úgy törnek pálcát felettem, hogy fogalmuk sincs róla, min mentem, mentünk keresztül” – fakadt ki Jolly (Tarcsi Zoltán) a következőt mesélve apjáról: „Vállalhatatlanul viselkedett, szégyent hozott a családunkra, és a barátaim előtt is folyton lejáratott.”

A mulatós sztár a „leleplező cikk” után most újra felvette a kapcsolatot az édesapjával, remélve: ezúttal tényleg minden megváltozik. „Meglátogattam a nagykátai otthonában, ahonnan elhoztam, kibéreltem neki egy új ingatlant, ő pedig újból ígéretet tett nekem, hogy leteszi az alkoholt. Idén együtt töltjük a karácsonyt” – mesélte.

Olvass még Jolly-ról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top