Sztárok

Jolly retteg, hogy elveszti a munkáját

A mulatós énekes élete a feje tetejére állt a járvány miatt.

Álmatlan éjszakái vannak Jollynak. Míg a mulatós énekest korábban a válási botránya miatt gyötörte depresszió és alvászavar, most a munkája miatt aggódik. A többi zenészhez hasonlóan neki sincsenek fellépései a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet következtében.

„Nehéz mit kezdeni ezzel a helyzettel. Nincs miben elfáradni, ráadásul aggaszt, hogy elveszítettem a munkámat, ezért is alszom nehezen” – mondta a Blikknek a mulatóscsillag, akit a járvány kirobbanása előtt még a Nicsak, ki vagyok? színpadán láthattak a tévénézők. Az alváshiány nagyon megviseli az énekest, aki a rajongóitól is segítséget kért.

Jollynak álmatlan éjszakái vannak (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

Jollynak álmatlan éjszakái vannak (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

„A rajongóimmal is megosztottam a problémámat, és sok jó javaslatot kaptam tőlük. Gyógyszert semmiképpen nem akarok szedni, az egészséges életmód híve vagyok, ezért a sportot választottam. Mivel eddig zárva voltak az edzőtermek, ezért a szabadban futok és gimnasztikázok” – magyarázta az énekes. A sport segített, azóta jobban alszik.

Jollynak nagyon hiányzik a színpad, ezért reméli, hamarosan újra mulattathatja a közönséget. Új dalokkal és lemezzel is készül. Jolly a kedvesével, Szuperák Barbarával igyekszik hasznosan tölteni az időt, együtt főznek vagy kirándulnak.

Még több cikk Jollyról az nlc.hu-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top