nlc.hu
Sztárok

Új albumot adott ki Charlie

Charlie: „Az is lehet, hogy ez az utolsó lemezem. Majd az élet eldönti”

Tizenöt év szünet után újabb albumot adott ki Charlie.

Charlie jelenleg a karanténban tölti a mindennapjait, odafigyel magára, és a környezetére, ezért otthon maradt. A 73 éves legenda kiadott egy új lemezt, amire az elmúlt 15 évben nem volt példa – erről a Borsnak nyilatkozott. 

„Élményekben gazdag élet van mögöttem. Bejártam a világot, megszámlálhatatlan koncertet adtam. Bizonyos értelemben túl vagyok mindenen. Nem is tudom… Az is lehet, hogy ez az utolsó lemezem. Majd az élet eldönti” – kezdte a lapnak Charlie, aki nemrégiben raktárkoncertet adott, de nem túl optimista.

„Nem tudni, hova tart a világ. Hogy meddig lesz jelen a koronavírus. Csak remélni tudom, hogy zenélhetek még, hogy lesz hol, lesz kivel, és főleg lesz kinek. Hónapok óta önkéntes karanténban élek, vigyázok magamra, nem találkozom senkivel, még boltba sem megyek. (…) Szerencsések vagyunk, mert egy nagy házban élünk mind. A fiammal, a menyemmel és az unokámmal is kiváló kapcsolatban vagyok, együtt leszünk karácsonykor így négyen. Csendes ünnep lesz, minimális ajándékozással. Nem is az a fontos. Inkább az, hogy egy asztalnál ülhessünk mind. Én tényleg szerencsés ember vagyok, hogy az unokámmal karácsonyozhatok” – mondta a legenda.

charlie

Charlie (Fotó: Smagpix)

Raktárkoncertek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top