nlc.hu
Sztárok
Rékasi Károly reakciója

Rékasi Károly megmagyarázta a tegnapi furcsa viselkedését

Rékasi Károly a Telexnek reagált a tegnapi viselkedését firtató cikkekre.

Rékasi Károly tegnap az RTL Klub Reggeli vendége volt, ahol többek szerint nagyon furcsán viselkedett. Először beszólt a maszk miatt, majd csendre intette Papp Gergőt, végül virággyilkosnak nevezte a stábot. Ezután a Telex felhívta, és megkérdezte, hogy miért viselkedett így, mire a színész azt válaszolta, hogy szerinte egyáltalán nem volt furcsa. 

„Éppen most nézem vissza ezt a riportot, mert én is olvastam, nekem is jöttek visszajelzések. Nem tudom, ki mit érthetett félre. Senkit nem szándékoztam megbántani. Miért is tenném? Tényleg azon kaptam magam, hogy rajtam van maszk, egyébként meg mindenki eldönti maga, hogy ő akar-e a másik emberre odafigyelni vagy sem. Azért tettem csak szóvá, mert azt láttam, hogy rajtuk nincs, de én ezzel nem bíráltam, nem ítélkeztem senki fölött. Végül én alkalmazkodtam hozzájuk, nem kértem, hogy vegyenek fel maszkot” – reagált a nemrég koronavíruson átesett BK-színész.

rékasi károly

Rékasi Károly (Fotó: Reggeli)

Az RTL Klub Reggeli vendégei:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top