nlc.hu
Sztárok

Varga Iza akkor és most

Emlékszel még, milyen volt Varga Iza a Barátok közt indulásakor? Mutatjuk!

Lezárult egy korszak, hamarosan véget ér a Barátok közt, és a nosztalgia jegyében megnéztük az egyik oszlopos tagot, mennyit változott. Varga Iza csak 25 éves volt, de rajta mintha nem fogott volna az idő.

Varga Iza 25 éves volt, amikor megkapta dr. Balogh Nóra szerepét. Azon kevesek közé tartozik, aki a sorozat alapszereplője, a kezdetek óta játszik a Barátok köztben.

Varga Iza akkor és most

Varga Iza 2007-ben (Fotó: smagpix/Hortolányi Anikó)

„Nagyon sok időt töltöttünk együtt nemcsak a forgatásokon, hanem előtte és utána is: szöveget mondtunk össze, elemeztük az adásokat. Nagyon intenzív volt ez az időszak, és olyan barátságok szövődtek, amik mind a mai napig tartanak. Olyan, mintha ez a 22 év összekovácsolt volna mindenkit, aki valaha játszott a Barátok köztben, és bárkivel találkozunk, ugyanott folytatjuk, ahol abbahagytuk. Mintha lenne egy hatalmas, virtuális társulat” – mesélte korábban a Reggeliben Varga Iza, aki rengeteg változott ezalatt az idő alatt.

Varga Iza 29 évesen:

A 47 éves színésznőnek az elmúlt években két lánya született, a kisebbik idén lett 13 éves, a nagyobbik pedig már nagykorú. Sára és Anna tűz és víz, éppen ezért nagyon jól kiegészítik egymást. A kisebbik tűzrőlpattant, csakúgy, mint az édesanyja, az idősebb pedig nyugodt, megfontolt, akárcsak az apukája.

Varga Iza büszke lehet, lányai csodaszépek:

A színésznő a tanulást sem mellőzi, a mai napi egyetemre jár, andragógia szakra.

„Már lassan 10 éve dolgozom trénerként, coachként, ebbe a profilba tökéletesen illik bele a felnőttképzés tudománya, az andragógia. A felnőttkori tanulás jelentősége ugyanis napjainkban jelentősen felértékelődik, az átlagéletkor növekedésével, a nyugdíjkorhatár kitolódásával sokkal hosszabb ideig tartozunk felelősséggel önmagunkért. Az elégedett élet záloga pedig szerintem a célirányos továbbképzés, hogy alkalmanként bővíthessük, szépíthessük, vagy akár újratervezhessük a szakmai vagy a civil életünket” – mesélte az nlc.-nek Varga Iza, aki akkor még nem tudta, hogy a Barátok közt 22 év után elköszön a nézőktől. A színészek még áprilisig forgatják a sorozatot, az utolsó részek 2021 nyarán kerülnek adásba.

Olvass még a Barátok közt-szereplőkről az nlc-n!

(Nyitókép: Varga Iza/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top