nlc.hu
Sztárok

A legszebb szerelmi vallomások

Csodaszép szerelmi vallomások: nem csak Nánási Pál nyílt meg

Előfordul, hogy a hírességek is megnyílnak: mutatjuk az idei év legmeghatóbb szerelmi vallomásait.

A szerelmi vallomás az életünk része kellene, hogy legyen, mégis sokan nem mondják ki hangosan az érzéseiket. Bár sok sztár megnyílik a követői előtt, a magánéletüket nagyrészt megtartják maguknak. Idén azonban – talán a bezártság és a sok együttlét miatt – a szokásosnál többen vallottak szerelmet nyilvánosan a párjaiknak. Mutatjuk a legmeghatóbb vallomásokat.

Nánási Pál és Ördög Nóra

A fotós egy videóval, és egy kisebb szöveggel vallott szerelmet feleségének, miután látta őt táncolni a Dancing with the Stars döntőjében.

„Hányszor fog még lenyűgözni? Egy életben hányszor fogom tátott szájjal figyelni, amint beszél, pózol, vacsorát főz, színpadra lép, kitalál valamit, megírja, játszik a gyerekkel stb., stb. Tegnap úgy táncolt, mint ahogy még sosem láttam. Még mit tartogat vajon nekem (nekünk)? Egy biztos, szerencsés vagyok, hogy Nekem Ő Szerelem” – írta Nánási Pál a közösségi oldalán.

Tóth Gabi és Krausz Gábor 

Tóth Gabi egy posztban fogalmazta meg az érzéseit, és bizton állítjuk, hogy egy ilyen vallomásnak bárki örülne.

„Mindig olyan tisztán látja a dolgokat… nincs olyan téma, vagy lelki nehézség, amit ne tudnék vele megbeszélni… ha kellett, felhúzta a zoknit a lábamra, és segített felállni.. fizikailag és lelkileg egyaránt! »Kicsim! Itt vagyok!« Ennyi elég sokszor .. mert érzem benne, hogy mindenével itt van! Elmosogat, főz, megdicsér, felemel, tisztel, büszke rám! Az ő olvasatában minden könnyű… én pedig szárnyalok ebben a biztonságban! Mert szerinte egy nőnek nem csak az a dolga, hogy gyereket neveljen, mosson, takarítson, robotoljon! Mit is kívánhatnék még? Megbecsültem magamat és ezzel a belső erőmmel vonzottam be Őt! Őt, aki kézen fog és csak emel… társam, barátom, szerelmem… mert minden nőnek jár, hogy szeretve legyen! Köszönöm, szerelmem! Tisztelet és határtalan szerelem! Ezt érzem minden pillanatban irántad!” – írta Instagram-oldalán az énekesnő.

Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness

A színész és idősebb felesége 1996 óta vannak együtt jóban-rosszban. A színész  egyetlen alkalmat sem szalaszt el, hogy elmondja a szerelmének, mit érez iránta.

„Hiszek abban, hogy az életben azok látnak meg minket igazán, és azokat látjuk mi is, akik a legfontosabbak számunkra. Deb, az első naptól fogva megvan köztünk ez a kapocs. 24 év után ez csak szorosabb lett. Te és a gyerekek vagytok a legcsodásabb ajándékok, amiket valaha kaptam. Csilliárdszorosan imádlak!” – írta Hugh Jackman.

hugh jackman és debora

Hugh Jackman és a felsége, Debora (Fotó: Gettyimages)

Járai Máté és Járai Kíra

Járai Máté és a felesége kapott hideget-meleget a Nyerő Páros alatt, ám már korábban tisztázták, hogy más emberek véleménye nem befolyásolja a kapcsolatukat. Ezt a villában is megbeszélték, egy szerelmi vallomás keretein belül.

„Gyakorlatilag tizenkettedik év óta, amióta kinyitottuk ezt a dolgot, azóta én egy állandó féltésben vagyok, de ez az a féltés, ami táplálja azt a szerelmet, amit a mai napig érzek irántad. Mindig, amikor megkérdezem magamtól, hogy akarnám-e azt, hogy ez ne legyen így, akkor hogy ne kelljen érted mindennap megküzdeni, akkor a saját lelkemben is érzem, hogy szeretem ezt a küzdést, és azért tudlak ilyen forrón és őszintén szeretni a mai napig is, mert minden pillanatban úgy érzem, hogy elveszíthetlek. Most ez a játék volt az, ami bebizonyította, hogy nem tudnék nélküled élni. Messze az előzetes várakozásaimon túl teljesíted ezt a játékot. Úgyhogy bármi lesz, mi magunknak már biztosan mi vagyunk a nyerő páros” – mondta feleségének a Reggeli újdonsült műsorvezetője.

nyerő páros járai kíra járai máté

Járai Máté és Kíra (Fotó: RTL Klub)

Cooky és Debóra:

A rádiós műsorvezető csodaszép fotót posztolt, amelynél még szerelmet is vallott Debórának.

Az elején senki nem hitt a kapcsolatunkba, de 4 év után még mindig ugyan olyan szerelmes vagyok beléd mint az első napon..❤️❤️❤️❤️

Közzétette: Cooky – 2020. június 18., csütörtök

„Az elején senki nem hitt a kapcsolatunkban, de 4 év után még mindig ugyan olyan szerelmes vagyok beléd, mint az első napon” – írta egyszerűen, de nagyszerűen a fotóhoz Cooky.

Sztárszerelmek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top