Az ő születésüket vártuk idén – 13 magyar sztárbaba, aki idén jött a világra

nlc | 2020. December 27.
Egy ismert édesapa nyitotta a sort rögtön januárban, aztán további babák születéséről adhattunk hírt: gólyában gazdag év volt az idei.

Fekete Dávid

Ez a nászút valószínűleg tovább fog tolódni a szokásosnál, hiszen a tavalyi esküvő után most ikrei születtek Fekete Dávidnak, és feleségének, Reginának. „Nem találok szavakat annak az érzésnek, amit a minap élhettem át. Tényleg az élet egyik legnagyobb csodája a gyermekáldás. Minden tiszteletem a nőké.. amit kibírnak a szülésnél…” – írta Dávid a közösségi oldalon január 6-án.

A fiúk az Ádin és a Máté nevet kapták, így már háromgyermekessé vált a család, hiszen Reginának már van egy kislánya, Leila. Ő is nagyon várta már a tesókat.

Voksán Virág

Nem volt szerencséje az időzítéssel Voksán Virágnak, akinek szülése a koronavírus-járvány első hullámára esett, annak is az erőteljesebb részére. Abban az időszakban az apák nem lehettek jelen a szülésnél, sőt, utána sem látogathatták az anyákat, ahogy persze mások sem. Úgyhogy Virág elég elárvultan érezte magát a kórházban.

„Több kismamával is összebarátkoztam, mindenki nagyon izgult a szülés miatt. Olyanok voltunk, mint az árvák, akiket ott felejtettek a kórházban. Senkire sem számíthattunk, úgyhogy nagyon egyedül éreztem magam” – mondta el a Borsnak Virág.

Remélhetően utólag már csak a szép emlékek maradnak meg Vivien március 26-i érkezéséről, különösen, hogy a kislány megfoganása váratlan meglepetésként érte a szülőket nem sokkal fiuk születése után. És akit érdekel Virág teste kicsivel később, az a 24.hu cikkében megtekintheti.

Tatár Csilla

Az április hozta az igazi baby boomot, ahogy mondani szokás. Kunos Mimi Elza, vagyis Tatár Csilla kislánya nyitotta a sort április 20-án. „Könnyen és gyorsan érkezett meg közénk, így aztán mindannyian csodálatosan vagyunk. Nagyon vártunk már, kislányom. Kétgyerekes anyuka lettem” – írta Csilla a megható sorokat

Tatár Csilla kislánya és kisfia a Story címlapján (fotó: Story magazin)

 Kulcsár Edina

„Egy számunkra fantasztikus és csodálatos hírt szeretnénk megosztani veletek! Megszületett a kislányunk, Szabó-Kulcsár Nina! Anyukája és ő is nagyon jól vannak!” – írta április 21-én az Instagramon Csuti, azaz Szabó András.

Nemsokára felesége, Kulcsár Edina egykori szépségkirálynő, ma üzletasszony posztja is követte ezt: „Megszületett! Végre a kezemben tarthatom. (…) Lett egy kislányunk is! HIHETETLEN! És mégis igaz!” Az az ’is’ Edináék első gyermekére, Medoxra utal, akinek nevén egykor sokan csodálkoztak, ma annál többen adják gyermeküknek.

A fiatal párnak szerencséje volt, mire ők indultak a kórházba, már lazítottak a szabályozáson: „Szerencsére az előzetes óvintézkedéseket követően beengedték Csutit a klinikára” – nyilatkozta Edina később a Story magazinnak. „Bevallom, a második császár sokkal rosszabb volt, mint az első, de valamit valamiért. A férjem végig fogta a kezem, simogatott, és amiben tudott, segített. Tökéletes társam volt most is, ahogy mindig.” A 24.hu pedig nemsokára „megfutotta a kötelező kört”, vagyis álmélkodhattunk egy sort azon, hogy Edina máris milyen csinos a szülés után.

Winkler Nóra

Alig telt el pár óra, és megszületett Winkler Nóra babája is. Nem titok: Nóra 47 éves, így különösen nagy öröm, hogy anyává vált. Az örömhírt így jelentette be egy diszkrét fotó kíséretében: „Teljességgel elbűvölődve, boldogan, büszkén és hálásan: megszületett kisfiunk, Simon. Gyönyörűséges a teljes 56 centijén. Mindhárman jól vagyunk, ha tehetjük, szívesen eszünk és alszunk, és sírdogálunk is, időről időre, mindhárman.”

Csemer Boglárka, Boggie

Egy hónapot kellett várni a következő celeb-bébire: május 25-én megérkezett Imola, Csemer Boglárka második kislánya – a négyéves Lenke után. „Megszületett ez a kis bogárka. Lett egy újabb Monchhichim. Őrülten boldog vagyok!!! Ha lehet ilyet mondani, szuper szülésem volt. Minden fájdalmával együtt. Büszke vagyok magunkra. Nagyon hálás vagyok a férjemnek, az orvosomnak és a szülésznőmnek. ISTEN HOZOTT, IMOLA” – olvasható az énekesnőnek a tizenhat órás vajúdásról szóló bejegyzésében.

Azóta Boggie már vissza is tért a színpadra.

Kollányi Zsuzsi

Egészen október 1-ig kellett várni a következő örömhírre. Ekkor született Kollányi Zsuzsa harmadik fia, az ikrek (Bence és Bálint) után Bogdánnal gyarapodott a család. „Sokkal nehezebb volt, mint a császár, de minden pillanat maga volt a csoda. A férjem, Attila végig ott volt mellettem, igazi támogató társként küzdött velem a szülőszobában, de aztán hazaküldtem, hogy az ikrekkel legyen. Amikor megláttam a kicsit, azt gondoltam, hogy minden óra megérte, amit vajúdással töltöttem – nyilatkozta az énekesnő.

Kollányi Zsuzsi (Fotó: TV2)

Radics Gigi

A sikeres énekesnő is idén, egészen pontosan októberben adott életet első gyermekének. A kislány a Bella Szófia nevet kapta, de szülei nem szeretnék őt mutogatni a lapokban, vagy a tévében. „Joga van ahhoz, hogy majd a későbbiekben eldöntse ő, hogy akar-e szerepelni, vagy sem” – magyarázta Radics Gigi.

Tokár Tamás és Kovács Dorottya

A Fókusz műsorvezetőjének kisfia, Andris idén nyáron született, és már túl is van élete első karácsonyi fotózásán, amelynek minden mozzanatát bemutatott édesanyja a YouTube csatornáján. „Áldott jó ez a gyermek. Nagyon jól alszik, bár mióta van foga, azért annyira nem. De nagyon nyugodt, mosolygós és mindig nevet” – mondta a büszke apuka.

Palácsik Lilla és Visváder Tamás

A házaspár gyermeke 2020 októberében született. A kisfiút decemberben mutatták meg először a boldog szülők, akik a Noah nevet adták a bébinek.

Király Viktor és Virág Anita

A Megasztár-győztes Király Viktor is apuka lett idén. Mivel a népszerű énekes kettős állampolgár, szerették volna, ha a gyermek amerikai nevet kap, így esett a különös Kolenre a választásuk. A név jelentése egyébként kölyök oroszlán.

Debreczeni Zita és Gianni

„2020.08.28.án megérkezett hozzánk a kisfiúnk Gianfranco Máté! Ahogy a neve is jelenti, Ő valóban Isten ajándéka nekünk…” – írta Instagram-oldalán Debreczeni Zita. A büszke apuka pedig már az első sportcipőt is felhúzta kisfia lábára.

Kiss Virág

Júliusban adott életet gyermekének Kiss Virág magyar fitneszmodell, aki a gyermekének a Zoé nevet adta. „Onnantól kezdve, hogy ő felébred, az a legfontosabb, hogy ő egyen, ruhát- és pelust cseréljünk és így megy tovább a napunk” – mondta a Fókusznak Virág.

Ők is idén érkeztek:

Exit mobile version