nlc.hu
Sztárok

Túlságosan is sokat fogyó sztárok

Sztárok, akik felismerhetetlenre fogytak – most már ilyen cingáran kell őket elfogadni

Akiknek az elképesztő átalakulásáról beszél a világ.

Adele, Rebel Wilson és Kevin Smith – mindhárman az életmódváltás mellett döntöttek, és látványos fogyásukkal felrobbantották a netet.

Adele szinte a felismerhetetlenségig lefogyott. A 32 éves énekesnő szigorú diétával és edzéssel mintegy 50 kilót dobott le a 2019. szeptemberi válása óta.

Adele

Adele 2008-ban (Fotó: Chris Jackson/Getty Images)

A fogyás eredményeként csodás, új alakkal büszkélkedhet, viszont az arca is teljesen megváltozott. Rajongóit sokkolta, milyen látványos eredményt ért el az életmódbeli változtatásokkal, Adele mindenesetre remekül érzi magát a bőrében.

Rebel Wilson – aki plus size színésznőként ért el sikereket – az év elején megfogadta, hogy követve Adele-t az életmódváltásban, leadja a fölösleges kilókat, és lefogy 75 kilóra.

rebel wilson

Rebel Wilson 2019 májusában (Fotó: Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images)

A Tökéletes hang című filmek sztárja folyamatosan dokumentálta közösségi oldalán, hol tart éppen a fogyókúrában. A látvány önmagáért beszél: a gömbölyded idomairól elhíresült, 40 éves színésznő – aki állítja, a filmszerepei miatt az elmúlt években folyamatosan megtiltották neki a fogyást – dögösebb, mint valaha! Mostanra már el is érte az idei évre „betervezett” álomalakot.

Rebel Wilson december elején:

Kevin Smithnek majdnem a túlsúlya lett a végzete. 2018 februárjában szívinfarktuson esett át, a Shop-stop, valamint a Jay és néma Bob visszavág című filmek sztárja ezt követően – azt életben maradásért – gyorsan életmódot váltott, mivel több mint 110 kiló volt a súlya. A jelenleg 50 éves sztár a szívrohamból felgyógyulva négy hónap alatt több mint 20 kilót dobott le. 

kevin smith

Kevin Smith 2006-ban (Fotó: J. Kempin/FilmMagic)

Ha lesz is újabb Jay és néma Bob-filmek, akkor már nem fog dominálni benne Kevin Smith jellegzetes megjelenése, mackós kinézete.

kevin smith

Kevin Smith jelenleg (Fotó: Tommaso Boddi/Getty Images)

Kiemelt kép: Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Magyar sztárok is sokat fogytak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top