nlc.hu
Sztárok

Völgyesi Gabi elégedett magával

Völgyesi Gabi: ,,Arra törekszem, hogy ne kelljen drasztikus beavatkozást csináltatnom később”

Völgyesi Gabit sokáig foglalkoztatta az idő múlása, ma már csak odafigyel arra, hogy egészségesen éljen.

Sokan rástresszelnek a korra, az idő múlására, ez azokra hatványozottan igaz, akik a nyilvánosság előtt élnek. Völgyesi Gabit is foglalkoztatta a kérdés, ám rájött, ha rendszeresen ápolja a bőrét, és egészségesen él, akkor még sokáig megtarthatja fiatalos külsejét

,,Nem szeretem a szikét, ezért is törekszem arra, hogy ne kelljen drasztikus beavatkozást csináltatnom később. Meg- van a rituálém otthon, vannak krémjeim, pakolásaim, amelyek mind-mind természetes alapúak. Emellett pedig havi szinten eljárok kozmetikushoz különféle bőrtápláló kezelésekre, amelyek széppé varázsolják a bőrömet” – mesélte a Story magazin téli különszámában a Unique énekesnője, aki az egészséges táplálkozásra is odafigyel. 

„Oda kell figyelni az egészséges táplálkozásra, a megfelelő vízfogyasztásra, arra, hogy eleget aludjunk, és amennyire lehet, csökkentsük a stresszt okozó tényezőket az életünkben. Korábban nem voltam ennyire tudatos, inkább a mának éltem. Most például olyan müzlit eszem, ami zabtejjel készült, van benne kókuszreszelék, eper, dió és mandula. Kevés szénhidrátot fogyasztok, próbálok áttérni a kukoricalisztből készült pékárura is.”

story magazin különszám címlap

A Story téli különszáma

Olvass még Völgyesi Gabiról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top