nlc.hu
Sztárok

Sydney van den Bosch műtétje

Sydney van den Bosch: „Ha kell, eltávolíttatom a melleimet!”

Sydney van den Bosch akkor sem esik kétségbe, ha az egészsége érdekében drasztikus beavatkozásra kényszerül.

Sydney van den Bosch kilenc éve küzd különféle nőgyógyászati problémákkal, most is épp egy műtéti beavatkozás vár rá. Szeretne mihamarabb anyuka lenni, jövőre már tervezik a kisbabát focista párjával. Ha megszületik a gyereke, aláveti magát egy alapos vizsgálatnak, és ha hajlandóságot mutat további betegségekre, akkor akár drasztikus beavatkozásra is készen áll.

„Anyukámnak eltávolították a melleit, és egy hosszabb kezelésen vett részt, de valami isteni csoda folytán végül túlélte – kezdte a Story magazinnak a Farm VIP versenyzője. – Akkor tudatosult bennem, hogy a családunkban négy generáción át minden nőnek volt valamilyen rákos megbetegedése. Ezért is döntöttem el, hogy elmegyek egy különleges vizsgálatra, amivel meg tudják állapítani, hány százalékban vagyok hajlamos a rákbetegség öröklésére. Az orvos szerint, ha több mint nyolcvan, akkor az egészségem megóvása érdekében érdemes eltávolíttatni a melleimet, kivetetni a petefészkeimet és a méhemet is, biztos, ami biztos. Most várom az eredményt, és ha magas ez a százalék, akkor alávetem magam a beavatkozásnak, miután szültem” – fejtette ki a magazinban a modell.

Részleteket a Story magazinban olvashatsz: 

Story

Story

A Farm VIP versenyzői:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top