nlc.hu
Sztárok

A Jóban Rosszban távozói

Ők távoztak 2020-ban a Jóban Rosszban-ból, de vannak új szereplők is

Változások a Jóban Rosszban háza táján: az elmúlt egy évben több főszereplő távozott, de új arcok is vannak.

Ahogy 2019-ben, úgy tavaly is több régi szereplő távozott a Jóban Rosszban című sorozatból, azonban vannak visszatérők, és teljesen új arcok is. Megmutatjuk, kiket hiányolunk majd nagyon-nagyon, és kik azok, akik új színt vittek a Csillagvirág Klinika életébe. 

Távozók:

Bogdányi Titanilla

Bogdányi Titanilla három évvel ezelőtt csatlakozott a Jóban Rosszban csapatához, azóta is meghatározó karaktere volt a sorozatnak. Tavaly azonban kiírták a szériából, erről korábban beszélt. „Elég szomorú vagyok, hogy így ért véget ez az egész kaland. (…) Nekem ez az egész három év izgalmas volt, amit itt eltöltöttem. Nagyon jó emberekkel találkoztam, nagyon sokat tanultam, úgyhogy ez az életem egyik legizgalmasabb három éve volt. És egyben a legfárasztóbb is, de megérte” – árulta el a színésznő.

Nagy Balázs

Nagy Balázs öt éven keresztül alakította Jóban Rosszban Kollár Misijét, a nézők imádták a karakterét, azonban pár hónapja véget ért a kaland. „Többször gondoltam rá, hogy milyen lesz majd az utolsó forgatási nap, az utolsó jelenet, de amikor kimondták, hogy ennyi, eltört a mécses, és nagyon elcsuklott a hangom” – mesélte a színész.

Réti Adrienn

Réti Adrienn 2019 őszén tért vissza Alizként a Jóban Rosszban sorozatba. A színésznő áprilisban árulta el, hogy anya lesz, májusban született meg a gyereke, így most ő sem forgat. 

Érkezők:

Gáspár Zsolti

Gáspár Zsolti ugyan csak egy epizód erejéig, de látható volt a Jóban Rosszban egyik adásában. A Farm VIP gazdája beismerte, rengeteg akadályba ütközött felkészülése során, azonban kiemelte: felesége még a legnehezebb percekben is segítő kezet nyújtott neki.

Mikó István

Az ország egyik leghíresebb szinkronhangja még szeptember elején debütált a sorozatban. „Valami tapasztalatom azért van, de természetesen egész más ez egy napi sorozat résztvevőjeként egy ilyen hosszú jelenetsor erejéig. Jó kis kikapcsolódás volt számomra, főleg, így a karantén után” – árulta el Mikó István.

mikó istván

Mikó István (Fotó: SuperTV2)

Kit hiányolsz legjobban a távozók közül?
Bogdányi Titanilla
Nagy Balázs
Réti Adrienn
Make quizzes with QuizMaker

Olvass még a sorozat szereplőiről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top