Sztárok

5 év után távozik a Jóban Rosszban Kollár Misije, Nagy Balázs

Búcsúzik a Nagy Balázs által megformált Kollár Misi karaktere.

A TV2 a hivatalos weboldalán közölte a hírt, hogy a Kollár Misit alakító Nagy Balázs távozik a Jóban Rosszban-ból. A színész 5 évig játszott a sorozatban, imádták a nézők a karakterét. Nagy Balázs elárulta a TV2 online riporterének, Lenzsér Olivérnek, milyen érzésekkel búcsúzik a Jóban Rosszban stábjától, és hogy mihez kezd majd ezután.

„Többször gondoltam rá, hogy milyen lesz majd az utolsó forgatási nap, az utolsó jelenet, de amikor kimondták, hogy ennyi, eltört a mécses, és nagyon elcsuklott a hangom” – mesélte Nagy Balázs, aki megkapta az – ilyenkor szokásos – díszpolgári címet.

„Azért nehéz elköszönni, mert rengeteget adott a sorozat. (…) Itt tanultam meg a filmezés csínját-bínját. Olyan csodálatos kollégákkal tudtam együtt dolgozni, akikhez egy idő után elkezdtem kötődni” – mondta a színész, majd elárulta, hogy ezentúl is szeretne sorozatokban, esetleg filmekben játszani. 

Nagy Balázs 5 év után búcsúzik a sorozattól (Fotó: TV2 online)

Nagy Balázs 5 év után búcsúzik a sorozattól (Fotó: TV2 online)

Kapcsolódó cikkek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top