nlc.hu
Sztárok

Kim Kardashian és Kanye West még próbálja megmenteni a házasságát

Még nem biztos Kim Kardashian és Kanye West válása, házassági tanácsadásra járnak

Reggel robbant a hírbomba Kanye West és Kim Kardashian válásáról, de a TMZ legújabb információi szerint ugyan a válás valóban opció, de még próbálják megmenteni a házasságukat.

Tény, hogy Kanye West és Kim Kardashian házassága tavaly mélypontra került, de a TMZ nevű amerikai bulvároldal úgy értesült a pár ismerőseitől, hogy a reggeli hírekkel ellentétben a válás még nem biztos, ők ketten házassági tanácsadó segítségével próbálják menteni a házasságukat, és eldönteni, mi lenne számukra a legjobb. Információk szerint Kim már többször állt közel ahhoz, hogy a válás mellett döntsön, főképp amikor súlyosbodtak West bipoláris epizódjai, de úgy érezte, nem lenne fair pont a legnagyobb bajban elhagynia a férjét, ezért továbbra is kitartott mellette.

Az álompár, Kim Kardashian és Kanye West (fotó: Profimédia)

Az álompár, Kim Kardashian és Kanye West (Fotó: Profimédia)

Már hónapok óta külön élnek, West nagyrészt Wyomingban múlatja az idejét, míg Kardashian Calabasasban van a négy gyerekükkel. Mostanában inkább a személyes üzleti ügyeikkel foglalják el magukat, és nem akarják elsietni a végső döntést. Kim olykor valóban azt gondolja, hogy a válás lehet az egyetlen megoldás, máskor azonban arra a véleményre jut, hogy mégis ad újabb esélyt kettejüknek. Ezért is mentek tavaly év végén családi vakációra, mert próbálták helyrehozni a dolgaikat egymás között. Érthető, hogy miért vonakodik, hiszen mégiscsak négy gyermeket nevelnek együtt. Bár a kapcsolatukban vannak gondok, a gyereknevelésben nagy köztük az egyetértés, és részben ez az, ami még mindig összetartja őket. Minden ismerősük hozzátette azt is, hogy nincs harmadik fél a dologban, ez a mostani helyzet csakis kettejükről és a gyerekekről szól.

Kim Kardashianből sosem elég:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top