nlc.hu
Sztárok
Oroszlán Szonja hazaköltözik

„Amiért kimentem, az megvolt” – Oroszlán Szonja 5 év után végleg hazaköltözik Amerikából

A színésznő már a kinti lakását is felszámolta.

Oroszlán Szonja 5 év távollét után úgy döntött, hogy végleg hazaköltözik Amerikából. Elhatározásának hátteréről, terveiről is beszélt a Fókuszban. A képernyőre A Konyhafőnök VIP című műsorban tért vissza, amiben a döntő hétig jutott.

Oroszlán Szonja

Oroszlán Szonja jól érzi most magát itthon (Fotó: RTL Magyarország)

„Most nagyon helyen vagyok fizikailag és lelkileg” – vallotta be a 43 éves színésznő, aki Amerikában állatorvos-asszisztensi képzést is szerzett.

Oroszlán Szonja 5 évvel ezelőtt Philadelphiában kezdett új életet, ahol több rokona is él. Bármennyire is jól érezte ott magát, mégse tervezi, hogy mostanában hosszabb időre visszatérjen a tengerentúlra. Úgy érzi, hogy számos váratlan, nehéz helyzetben is jól feltalálta magát, ami feltöltötte és megerősítette. „Minden, amit szerettem volna megcsinálni az elmúlt 5 évben, azt megcsináltam. Amiért kimentem, az megvolt. (…) Ez az elmúlt 5 év Amerika nagyon-nagyon sokat tett hozzám, az emberi fejlődésemhez, amit biztosan nagyon fogok tudni hasznosítani a pályámon is” – árulta el  színésznő, aki Amerikában is forgatott, sőt Csehov-drámákban is játszott, ami régi, itthon be nem teljesült vágya volt.

Oroszlán Szonja 2 éve tart fakultációs képzést philadelphiai egyetemeken, ahol orvostanhallgatókat tréningeznek helyzetgyakorlatokkal, amelyekben olyan szituációkat kreálnak, amik előfordulhatnak majd velük a praxisukban. Mint mondja, a koronavírusnak is nagy szerepe volt abban, hogy hazajött, már a kinti lakását is felszámolta. Tavaly tavasz óta az oktatás online zajlik, így akár a Balatonon is végezheti ezt.

Reméli, hogy a szakmájában is újabb ajtók nyílnak ki majd előtte, és a legkülönfélébb szerepekben is kipróbálhatja magát. Január közepén egyébként már újra színpadra is áll: a Madách Színház Pályacsúcs című produkciójában játszik.

Olvass még Oroszlán Szonjáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top