nlc.hu
Sztárok

A Konyhafőnök VIP: Oroszlán Szonja kiesett

A Konyhafőnök VIP: Oroszlán Szonja esett ki a Döntő 2. versenynapján

Már csak Pokorny Lia, Horváth Sisa Anna, Feke Pál és Serbán Attila küzd A Konyhafőnök VIP címért és a 10 milliós fődíjért.

A Konyhafőnök VIP versenyzői teljesen megrökönyödtek, amikor ládáikban Rácz Jenő egy szilikonformaként mosolygott vissza rájuk. A rajongók emlékezhetnek, hogy A Konyhafőnök idei szériájában egy építőmérnök versenyző, Gaál Krisztián Rácz Jenő kérésére elkészítette a séf arcát ábrázoló szilikonformát. A Konyhafőnök VIP Döntőjében pedig használatba is vették a különlegességet.

A Konyhafőnök VIP

Rácz jenő bemutatta az ételét, ezt kellett lemásolniuk A Konyhafőnök VIP versenyzőinek (Fotó: RTL Klub)

A Döntő tétjének megfelelően az első főzés egy diktálós feladat volt, amikor a séf lépésről-lépésre mondja a versenyzőknek a folyamatokat. Carbonara és mangalicatarja, valamint a sütőtökből készült fejforma volt a 3 főelem. Ezt a főételt reprodukálták a versenyzők a séf tempójában.

Fördős Zé óvatlannak bizonyult! A piacteret rendezgette, amikor lecsapott rá két zsűritársa. Sárközi Ákos és Rácz Jenő a konyhába cipelte, kezeit lebilincselte, lábait összeragasztotta, majd fejjel lefelé fellógatták őt a többi nyersanyag, két félbevágott állat mellé.

Leeresztését követően azonban nem ért véget a kálváriája. A konyha közepén azonnal egy székhez kötözték és felkínálták őt céltáblának: Zé testének különböző pontjait beszámozták, ahogy a két félbevágott állatét is. Aki, amelyik számot találta el tortával Zén, azt a részt dolgozhatta fel az állatból. Amelyik versenyző a legjobban célzott, a legkönnyebb alapanyaghoz juthatott.

A Döntő második versenynapján, a zsűri döntése alapján a Kölcsönlakás című filmben is játszó Oroszlán Szonja – aki már a főzés legelején elsírta magát – távozott a konyhából.

Oroszlán Szonja

Oroszlán Szonja számára véget ért a gasztroverseny (Fotó: RTL Klub)

Már csak 4 versenyző van versenyben, közülük kerül ki a legpengébb sztár, azaz A Konyhafőnök VIP győztese és a 10 millió forint tulajdonosa.

Olvass még A Konyhafőnök VIP versenyzőiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top