nlc.hu
Sztárok

Kern Andrásnak hiányzik a szereplés

Kern András: „Hiányzik, hogy nem vagyok a tévében”

Kern András szívesen szerepelne a tévében, de erre most nincs lehetősége.

Kern András rengeteg sorozatban, filmben, darabban tűnt fel a karrierje során, ám az utóbbi időben nem lehet látni a képernyőn. Az InfoRádiónak adott interjújában elárulta, eleinte tetszett neki a karantén, hiszen végre kipihente magát, ám már egy ideje idegesíti, hogy nincs lehetősége kimozdulni. Arról is beszélt, hogy szívesen szerepelne a képernyőn, de erre mostanában nem volt lehetősége. 

„Kifejezetten hiányzik, hogy nem vagyok a tévében. Nagyon szeretem a televíziót, állandóan nézem. A környezetemben sokan vannak, akiknek nincs, de olyan is akad, aki a gyermekének sem engedi, hogy előtte üljön. Én viszont mindig tévépárti voltam. Akkor kezdődött az ismertségem, amikor 14 éves koromban szerepeltem a Ki mit tud?-ban. Megszerettem ezt a műfajt, a csinálását is: rengeteget játszottam, és egy időben rendeztem is. Szerettem benne lenni a tévében. Sajnálom, hogy ez most nincs így. Ez nem jó, ez baj. Nagy ismertséget és népszerűséget ad, és az »én időmben« ez hozzátartozott a színészethez. Bár nem biztos, hogy ma is ennyire fontos. Sokan mondják, hogy ők elvannak a kis nézőterű kamaraszínházban a kisebb közönséggel, és nem kívánják, hogy az egész ország ismerje őket. Az én időmben ez nem így volt, Ruttkai Éva idejében meg pláne nem. Akkor rettentően fontos volt, hogy az embert mindenki ismerje” – idézte az infostart.hu a színészt.

kern andrás

Kern András (Fotó: Smagpictures)

Olvasnál még Kern Andrásról?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top