nlc.hu
Sztárok

Szíj Melinda vidéken él

Szíj Melindát vidéki otthonában látogatta meg a TV2 stábja

Szíj Melinda a civil szakmája mellett még ma is énekel.

Kék kardigánban és egy csíkos szatyorral hívta fel magára a figyelmet tíz évvel ezelőtt a Megasztár ötödik szériájában Szíj Melinda, akiről az elmúlt években csak kevésszer hallottunk. A tehetségkutató felfedezettje vidéken él a szerelmével, akivel tíz éve együtt vannak, civil szakmája mellett pedig még mindig vannak fellépései. A Tények Plusz stábja az otthonában látogatta meg Szíj Melindát.

„Ez az igazán szép, hogy egyszer volt, hol nem volt, három hónapot szerepeltem a képernyőn, azóta már nagyon sok minden történt, felfordult a világ, járvány van, mindenféle katasztrófák történnek a világban, és akkor egyszer csak valaki rám köszön, és rájövök, hogy még emlékeznek rám – mondta Szíj Melinda. A párja, akivel 10 éve együtt vannak, a gyerekei unszolására kezdte el nézni a Megasztárt, ahol megpillantotta az énekesnőt, és elkezdte követni a karrierjét. 

Melinda elárulta, a verseny után nagyon megváltozott az élete, ráadásul akkor jött ki egy viharos párkapcsolatból, ezért nem tartotta időszerűnek, hogy egy másik férfi mellett kössön ki. Aztán szép lassan mégis beleszeretett a párjába, aki a menedzsere is egyben. Korábban felreppentek a hírek, hogy titokban összeházasodtak, ám erre egyelőre nem került sor.

szíj melinda

Szíj Melinda és párja (Fotó: TV2)

A Megasztár felfedezettjei:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top