nlc.hu
Sztárok

Pécsi Ildikó tündérkertjének a sorsa

Erről az egy dologról nem végrendelkezett Pécsi Ildikó

Kérdéses a sorsa, pedig annyira imádta és olyan büszke volt rá a Kossuth-díjas művésznő.

Nem tudni, mi lesz a sorsa a 80 éves korában elhunyt Pécsi Ildikó szeretett tündérkertjének, amelybe családi események és a nagy elődök emlékére ültetett több száz különleges növényt a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő – írja a Blikk.

Pécsi Ildikó

Ha az örökösödési eljárás után eladják a házat, az új tulajdonos dönthet a Pécsi Ildikó szeretett kertjéről (Fotó: MTI / Kovács Attila)

Mint a bulvárlap L. Péterfi Csabától, a művésznő fogadott fiától megtudta, Pécsi Ildikó több végrendeletet is készített – többek között szeretett kutyájáról is gondoskodott –, ám az arborétumnak is beillő, imádott tündérkertje sorsáról nem hagyott semmiféle utasítást. Nem kötötte ki, hogy fáit nem szabad kivágni, vagy egy-egy bokrot, virágot hová ültessenek át, ha ő már nem lesz közöttünk. Így ha az örökösödési eljárás után eladják az ingatlant, az új tulajdonos kivághatja a különleges növényeket.

Pécsi Ildikóra emlékezünk: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top