nlc.hu
Sztárok

Szabó Franciska a volt párjáról

Az exatlonos Szabó Franciska és volt párja szeretetben váltak el

Szabó Franciska egyszer volt igazán szerelmes, volt párjára a mai napig számíthat.

Szabó Franciska minden akadályt leküzd az Exatlon Hungary harmadik szériájában, azonban a dühét sokszor nem tudja kordában tartani. A sportreality szókimondó versenyzőjének emberpróbáló gyerekkora volt, rengeteget dolgoztak a családi birtokon a testvéreivel, emellett pedig edzettek, így a szerelemre nem sok ideje maradt. A Storynak elárulta, mindössze egy komoly kapcsolata volt, ami öt évig tartott.

„Csupán egyszer voltam igazán szerelmes. Az az ötéves kapcsolat már több mint egy éve véget ért. Bevallom, kicsit kiégtem, nagyon nehéz hasonló férfit találni. Ő igazi példakép volt számomra, a húszas évei elején már élsportoló lett, mellette egyetemre járt, dolgozott, minden szülői támogatás nélkül. Az a fiú nagyon sokat adott nekem, elsősorban hitet, hogy jobban bízzak magamban. Megmutatta, hogy egyszerre több területen is lehet kimagaslóan teljesíteni. Talán az vezetett a kapcsolatunk kudarcához, hogy a megpróbáltatásokat, amiket együtt és külön-külön is ki kellett állnunk, már nem tudtuk tovább cipelni. A szeretet azonban nem múlt el köztünk, bármikor számíthatunk egymásra” – árulta el a lapnak Szabó Franciska. Az is kiderült, hogy már olyan társra vágyik, akivel leélheti az életét és családot alapíthat.

További részleteket olvashatsz a Story magazinban:

story magazin dér heni esküvő

A Story

Olvasnál még az Exatlon szereplőiről?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top