nlc.hu
Sztárok

Lil G-t kétszer is megerőszakolták

Laskai Lilit, azaz Lil G-t kétszer is megerőszakolták, végezni akart magával a rapper

Laskai Lili, azaz Lil G még csak 18 éves, de már több szörnyűséget is átélt.

A magyar rapperlány, Lil G egyik barátnőjével, Nemazalánnyal készített korábban egy közös nótát, ami felrobbantotta a netet – így indult a karrierjük. Azóta mindketten befutott előadók, rengeteg koncertjük van, és nagyon sokan követik őket. A munkakapcsolat pár hónappal ezelőtt megszakadt köztük, mindketten a saját útjukat járják. A hajnalig tartó bulik, a sok fellépés, a gyerekkori problémák odáig vezettek, hogy Lil G már az öngyilkosságot is fontolgatta – erről beszélt most a Blikknek.

„Talán a rossz gyerekkorom miatt alakult így az életem: édesapám kiskoromban hagyott el, ami megpecsételte a sorsomat. Hamar megismertem a drogokat, különc személyiségem alakult ki, valamint a férfiakkal is sokszor pórul jártam” – kezdte a 18 éves lány.

15 éves volt, amikor egy férfi többet akart tőle az akarata ellenére. „Ártatlan beszélgetésnek indult, segítséget kértek tőlem. Nem tudtam, hogy a vesztembe autózom, ugyanis egy kocsiban történt. Mindig mindenkinek segíteni szeretnék, majdnem ennek estem az áldozatául. Próbáltam ellenállni, meg is vert az illető, de miközben kézzel, lábbal ellenkeztem, rádöbbentem, hogy ha nem adom meg magam, többé nem szállok ki az autóból. (…) Félek a rendőrséghez fordulni, tartok tőle, hogy újra veszélybe kerülnék. Mindezek ellenére mégis mindenkinek azt üzenem, aki hasonló helyzetbe kerül, merjen segítséget kérni! Decemberben újra megpróbáltam öngyilkos lenni, de a szerelem életben tartott. Rájöttem, hogy nem hibáztathatom magam a történtekért, tovább kell lépnem” – árulta el a lapnak Lil G.

Van segítség!

Ha te, vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Sztárok, akik nemi erőszak áldozatává váltak és beszéltek róla:

laskai lili lil g

Laskai Lili (Fotó: Instagam)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top