nlc.hu
Sztárok

Catherine Dederick új klipje

Félelmetesen fest Yvonne Dederick lánya, Catherine az új klipjében

Bár a Mardoll művésznéven ismert Catherine Dederick eddig is maga írta a dalait, legújabb szerzeménye, a Piece of Cake klipjének rendezése első saját direktori munkája is egyben.

Új dallal és klippel jelentkezik Yvonne Dederick lánya, Catherine, aki Mardoll művésznéven számtalan zenei stílusban és műfajban megcsillogtatta már a tehetségét. Legújabb szerzeményét, a ’Piece of Cake’ című dalt a kialakult járványhelyzet ihlette, amely időszak nagy önismereti fázis a fiatal tehetségnek.

catherine dederick

Catherine Dederick (Fotó: magánarchívum)

„A dal arra hívja fel a figyelmet, hogy néha akármennyire is úgy érezzük, hogy egyedül vagyunk, próbáljuk megtalálni az élet örömét. Ez a szemléletem részben a karantén alatti időszakban erősödött meg, amikor több időm volt magamra is figyelni. Akkor jöttem rá, hogy mennyire túlkomplikáljuk az életünket, pedig a legegyszerűbb dolgok is boldoggá tehetnek. Pláne, amikor egy vírus miatt akár az életünk is veszélyben lehet, át kell értékelnünk a dolgokat és örülni minden pillanatnak, amit megélhetünk. A ’Piece of Cake’ kifejezés (egy szelet torta) angolul azt jelenti, hogy valami egyszerű.  Egyszerű, mint egy torta és mégis jó.  Az élet is ilyen tud lenni, csak rá kell ébredünk” – mondta az énekesnő, aki nemcsak a dalt írta maga, de a klipet is ő rendezte.

„Nyáron volt lehetőségem meglátogatni a CinemAqua Filmstúdiót, amely számtalan nagyszabású produkciónak adott már helyet, engem is megihletett a hollywoodi stúdiókat idéző profizmusuk. Bár a dal vidám, képileg szerettem volna az ellenkezőjét, egy erős kontrasztot húzni. Mivel nagy horrorfilmrajongó vagyok, ezért mindegyik jelenetet egy kedvencem inspirálta: a Jól áll neki a halál, A galád család, a Ház az erdő mélyén, a Sziklák szeme, az Ördög bújt beléd című filmek köszönnek vissza a klipben, de egy videójáték is inspirált a maszkos jelenetnél. Én írtam a számot, a klipben én voltam a főszereplő, de egyben én is rendeztem egy fantasztikus ministáb segítségével. Olyan profi segítőkészséggel álltak hozzánk a kisvárdai filmstúdióban, mint egy hatalmas szuperprodukció stábjához. Nagyon hálás vagyok nekik és persze mindenkinek, aki segített a klip elkészítésében”mondta Catherine Dederick, azaz Mardoll, aki már javában dolgozik a következő dalon, amelynek videoklipjét a közeljövőben forgatják.

Mutatjuk a klipet:

Olvass még a Feleségek luxuskivitelben szereplőiről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top