nlc.hu
Sztárok

VV Moh édesanyja a fia ideáljairól

VV Moh édesanyja szerint a fia a barna hajú, latinos típusú lányokat szereti

VV Moh mindent megbeszél az édesanyjával.

A 10. évad az egyik legrövidebb széria a ValóVilág-történelemben, alig egy hónap van vissza a műsorból. Mégis, talán több szerelem szövődött a villa falain belül, mint eddig bármikor. VV Dani és Virág, valamint Renátó és Fru is egy párt alkotnak, Merci és Moh azonban még mindig nem találták ki, hogy mi is van közöttük. Most a fiú édesanyja beszélt arról, hogy Moh-nak milyen a nőideálja, illetve a Mercivel való kapcsolatára is kitért. 

„Már Merci is érzi, hogy a fiam nem akar jobban belebonyolódni. Persze ha mégis úgy alakulna, hogy összejönnek, nem bánnám. Armand gyengéje egyébként a barna hajú, latinos típus, nem szereti a túl vékony lányokat. Romantikus alkat, ha szerelmes, a tenyerén hordozza a barátnőjét. Volt egy komoly kapcsolata, aminek öt év után, egy évvel ezelőtt lett vége. A lány családtag volt nálunk, szerintem Mercit is miatta utasította vissza...” – részletezte a BEST magazin hasábjain Nikoletta.

További részleteket itt olvashatsz:

Liptai Claudia és férje, Gájer Bálint és Madai Vivien az e heti Bestben

A BEST

Olvass még a VV-szereplőkről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top