nlc.hu
Sztárok

VV Fru összeomlott

VV Fru teljesen összeomlott Renátó kiesése után

VV Fru sírásban tört ki, amikor realizálta, hogy nem Renátó tért vissza a villába.

VV Fru és Renátó kapcsolata a villán belül tele volt hullámvölgyekkel – egy korábbi cikkünkben arról is írtunk, hogy Fru verbális erőszak áldozata lett, Renátó többször is minősíthetetlen hangnemben beszélt a lánnyal, és többször megfenyegette. Minden bizonnyal ez vezetett odáig, hogy a párbajon mindössze 15 százalékot kapott Moh ellen, így végül ő esett ki a játékból. Fru teljesen összetört, amikor meglátta, hogy a szerelme alulmaradt villatársával szemben.

Fru sírva fogadta az eredményt, és még órákig nem tudott megnyugodni. Később aztán azt nyilatkozta, hogy ő bízott Renátóban, és szinte biztos volt benne, hogy ő tér majd vissza a párbajról. 

„Tényleg, száz százalékosan biztos voltam benne, én nagyon bíztam a Renátóban. Azt gondoltam, hogy egy ilyen emberre van itt szükség, és nem egy fiatal fiúra, aki nem tud kiállni a véleménye mellett. Nyilván mindenkinek vannak hibái, de ezáltal ugyanúgy akkor Moh-nak is”

 

– árulta el Fru a riportszobában.

vv fru

VV Fru összeomlott (Fotó: RTL)

A ValóVilág történései:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top