nlc.hu
Sztárok

VV Virág és VV Merci vitája

Durván összebalhézott VV Virág és VV Merci a Kiválasztás után

Elszabadultak az indulatok a Villában.

Összebalhézott VV Virág és VV Merci a Kiválasztás után. Merci ugyanis nem értette, hogy Virág a VV10 ötödik Kiválasztásig miért nem mondta neki, ha problémája van vele, s zokon vette, hogy jelet tett rá Virág.

VV10

Egymásnak ugrott Merci (háttal) és Virág a Villában (Fotó: Sajtóklub)

„Én elmondtam: ha bárkinek problémája van velem, akkor ide lehet jönni és el lehet mondani. Te semmi előjelét nem adtad annak, hogy akármilyen problémád lenne velem. Én ott segítettem neked, ahol tudtam. Én úgy gondolom, nem voltam veled bunkó” – támadt Virágnak Merci. Virág pedig azt vágta villatársa fejéhez, hogy állandóan a középpontban akar lenni és mindenbe beleszól, valamint egész nap hangosan rikácsol.

Merci azzal is jött, hogy nem az esik számára nehéznek, hogy jelet kapott, hanem az, hogy kitől kapta. Jelen esetben Virágtól.

„Szerintem ez a vitánk a jelrakás után nagyban befolyásolja majd a játék további részét, a Merci és az én kapcsolatomat tekintve. Ebből már nem lesz jó kapcsolat, az biztos” – vallotta be az interjúszobában.

Ezek is a VV10 Villájában történtek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top