nlc.hu
Sztárok

Távoznak a Jóban Rosszban szereplői

Két központi karakter búcsúzik a Jóban Rosszbantól

Adányi Alex és Habóczki Máté búcsút int a sorozatnak.

Kedd este két történet végére is pont kerül, ugyanis Révész Milánt alakító Adányi Alex, valamint Papp Krisztiánt megformáló Habóczki Máté is búcsúzik a produkciótól

Adányi Alex öt évvel ezelőtt csatlakozott a szereplőgárdához. „Arra emlékszem, hogy izgatott voltam, mert tudtam, hogy egy összeszokott csapathoz érkezek, akik itt vannak együtt reggeltől estig és azért ilyenkor fura bekerülni valahova, hiszen megvannak a megszokott dolgaik, a belsős poénok, de hatalmas élmény volt megismerni őket és a csapat részévé válni” – mesélte a TV2.hu-nak Alex.

adányi alex

Adányi Alex (Fotó: Jóban rosszban)

Habóczki Máté is meghatározó tagja volt a csillagkúti klinika mindennapjainak. „Az elmúlt két év nagyon eseménydúsan telt, szerettem minden percét. Az összes kollégával nagyon szerettem forgatni, nem igazán akarnék kiemelni senkit, de azt azért meg kell jegyeznem, hogy Bozsó Péter, Pikali Gerda, vagy éppen Tóth Roland humora páratlan. Velük nem lehet nevetés nélkül végig csinálni egy jelenet forgatását” – árulta el a színész.

habóczki máté jóban rosszban

Habóczki Máté is távozik (Fotó: Jóban Rosszban)

Olvass még a JR szereplőiről: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top