nlc.hu
Sztárok

Schobert Norbi egy 300 kilós férfit fogyaszt le

Schobert Norbi most egy 300 kilós férfinek segít lefogyni

Az extrém súlyú Norbert az ágy rabja lett, az élete a tét.

A gigasúlyú tini után ezúttal egy 300 kilós férfi életét próbálja megmenteni Schobert Norbi számolt be a Tények Plusz. A fitneszguru egy elkeseredett levelet kapott az extrém túlsúllyal küzdő férfi egyik barátjától, aki azt kéri tőle, hogy segítsen.

Schobert Norbi

Schobert Norbi lát arra reményt, hogy meg tudja fordítani az extrém súlyú férfi sorsát (Fotó: Sajtóklub)

Bíró Norbert 57 éves, képtelen mozogni, az ágyát sem tudja elhagyni, így dolgozni sem tud. Az előző lakásából kilakoltatták, most szörnyű körülmények között él.

Schobert Norbi egyből autóba ült és meg sem állt Rábaszentandrásig, hogy felkarolja a nehéz helyzetben lévő férfit és segítsen neki lefogyni. Élelmiszereket biztosított a gigasúlyú pártfogoltjának, hogy segítsen neki a fogyásban, valamint összeírta neki, hogy mit ehet és mit nem. Addig támogatja a férfit, amíg nem tud lefogyni annyira, hogy újra dolgozhasson. Legközelebbi találkozásukra egy mérleget és egy orvost is visz magával, hogy fel tudják mérni az állapotát. Az életmódtanácsadó abban bízik, hogy meg tudja változtatni a bajba jutott férfi életét.

Schobert Norbi másik túlsúlyos pártfogoltja, Géza így halad a fogyással:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top