nlc.hu
Sztárok

Love Island: ez lett Tícián millióval

Tícián elárulta, mi lett a Love Islandben megnyert milliókkal és a házi őrizetről is beszélt

Tíciánnak a Love Island a főnyereményen kívül hírnevet hozott, ami nagy segítség a munkájában.

Tícián és Zsófi nyerték meg a Love Islandet, és az azzal járó 20 millió forintot. Bár a kapcsolatuk nem volt hosszú távú a társkereső műsor után, a pénzzel mindketten jól gazdálkodtak. Tícián a Fókuszban mesélt jelenlegi életéről, és azt is elárulta, mire költötte a 10 millió forintot.

„Nem véletlenül járnak sokan hozzám edzeni, azért kaptam egy nevet ott a Love Islandben, és megnyertem, ami egy nagyon nagy löket volt. A pénznyereményemet leginkább a családomra költöttem, meg tettem félre természetesen, takarékoskodok a jövőre nézve. Sajnos nem tudtam befektetni olyan komoly dolgokba. Fiatal vagyok, buliztam is egy párat. Család, buli, ruhák, játék…” – árulta el Tícián, majd kitért arra is, hogy igazak voltak a hírek, valóban házi őrizetben volt egy ideig. 

„Most már elárulhatom, valóban házi őrizetben voltam. (…) Sajnos belekeveredtem a barátaim miatt egy kellemetlen ügybe, amihez semmi közöm nem volt. Hála Istennek, ez ki is derült, azért vagyok szabad. Négy hónapig házi őrizetben voltam, nagyon nehéz volt, de kitartottam az igazságom mellett”

– részletezte.

tícián love island

Tícián (Fotó: RTL)

Emlékszel még a Love Island szereplőire? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top