Sztárok

A Love Island Lunája újra szerelmes, kolumbiai zenészt választott magának

Luna kiköltözött Ecuadorba, és hamar rátalált a szerelem.

Lunát először akkor ismerték meg a közösségi oldalak követői, amikor összejött a VV-győztes Somával. Ezután összejött a fiú egyik barátjával, Pumped Gabóval, akivel több mint egy évig alkottak egy párt. Aztán pedig a Love Islandben láthattuk, ahol végül nem találta meg a szerelmet, és a játékot sem nyerte meg. Luna nemrég úgy döntött, kiköltözik Ecuadorba, hiszen onnan származik. Úgy látszik, jó döntés volt, ugyanis megismerkedett egy fiúval, akivel komolyra fordult közöttük a dolog. 

Ali Betancourth-nak hívják egyébként a srácot, és zenei producerként keresi a kenyerét. „Úgy néz ki, hogy életem eddigi legjobb döntése volt kiköltözni ide” – írta az egyik képe alatt Luna, aki többet nem árult el szerelmi életéről, ám a képek egyértelműen azt mutatják, hogy nagyon boldog új választottjával. A Love Island szereplője egy videóban mesélt róla, végül miért döntött úgy, hogy Ecuadorba költözik. 

Luna fiúja ilyen latinos zenéket csinál:

Olvass még magyar hírességekről, akik külföldi párt találtak maguknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top