nlc.hu
Sztárok

Megtámadták Virág Andrást

Az utcán támadtak rá az exatlonos Virág Andrásra, egy ütéssel eltörték az arccsontját

Virág András általános iskolás volt, amikor két fiú megtámadta az utcán.

Egy héttel ezelőtt csatlakozott a Bajnokok csapatához Virág András, aki már most beilleszkedett a csapatba, kiválóan teljesít és jól kijön a többiekkel. Már a sérülések is szóba kerültek, hiszen fáradnak a versenyzők, ennek kapcsán a sportoló egy régebbi történetet osztott meg a Borssal

Általános iskolásként éppen végzett az edzéssel, majd kiment a suli kapujához, ott várta a szüleit. „Láttam, hogy közeledik felém két srác és egy lány, de bíztam abban, hogy mivel nem csak fiúk voltak, így nincs félnivalóm. Az egyikük lemaradt, cigit kért tőlem, a nemleges válaszom után pedig rögtön repült is egy pofon. Bár csak egy ütés volt, annyira elég volt, hogy eltörjön az arccsontom” – árulta el a lapnak Virág András, aki visszaszaladt az edzőjéhez, és bár először takargatta az arcát, hamar kiderült, hogy mi történt vele. 

„Anya bejött, rögtön elsírta magát, másnap nem is mentem suliba, csak harmadnap, de akkor a tanárok is elsírták magukat. Kapucniban voltam, mert annyira szégyelltem magam, hogy évek óta küzdősportolok, de nem tudom megvédeni magamat – nyilván ezt gyerekként másként fogja fel az ember. Bejött az egyik tanárnőnk, hogy vegyem le a kapucnimat, ha nem teszem meg, akkor adjam oda az ellenőrzőmet. Odavittem és akkor levettem a kapucnit, ekkor ő is elsírta magát és bocsánatot kért. Onnantól megváltozott a küzdősporthoz való hozzáállásom is, ezt követően egy éven belül bekerültem a válogatottba, és azóta válogatott vagyok”

– árulta el.

virág andrás

Virág András (Fotó: TV2)

Olvass még az Exatlon szereplőiről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top