nlc.hu
Sztárok

Ambrus Attila udvarlása

Ambrus Attila alaposan megharcolt a feleségéért

Réka nem adta be egykönnyen a derekát az egykori bankrablónak.

Ambrus Attilának nem keveset kellett udvarolnia feleségének, aki az első pillanattól fogva kőkemény ellenőrzés alatt tartotta a néhai rosszfiút – írja a Bors

Ambrus Attila

Ambrus Attilát több mint fél évig udvarolt Rékának (Fotó: Sajtószoba)

„Réka mögött az összes titkosszolgálat elbújhat, olyan nyomozást rendezett körülöttem. Az első pillanattól fogva szívatott, kőkeményen leellenőrzött. (…) A 20 év korkülönbség és a múltam sem volt túl kecsegtető számára (…), úgyhogy tettem, amit tennem kellett: életemben először megküzdöttem egy nőért” – vallotta be a Farm VIP-ben is versenyző Ambrus Attila, aki kőkemény udvarlásba kezdett, miközben Réka folyamatosan próbára tette a Viszkist.

Mint kiderült, a fiatal nő megnézte, hogy a csillagok állása szerint összeillenek-e, utánajárt Ambrus Attila csillagjegyének és aszcendensének, mindenféle fórumon leellenőrizte, sőt még orvosi vizsgálatoknak is alávetette az egykori bankrablót, mielőtt beadta a derekát.

Olvass még Ambrus Attiláról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top